Friday, 6 February 2015

Toddler bed.


Täällä päässä on käynnissä lastensänkypohdintaa. Moonan pinniksestä pitäisi siirtyä jollain aikavälillä taaperolle sopivampaan sänkyyn ja edessä on jälleen valinnan vaikeus -tilanne. Päätökseen vaikuttavia tekijöitä ovat hinta, ulkonäkö, toimivuus ja koko. Vaihtoehdoissa hinta sekä ulkonäkö heittelee melko paljon. Onko kellään jakaa mistään näistä sängyistä mitään kokemuksia? Valintaa vaikeuttaa myös se, että Luona In -sängyn tapaisen laatikkosängyn iskäkin tekisi tuosta vain - tai vaikka tällaisen Vastarintama -blogissa esiintyneen DIY sängyn. Kalon sängystä tekisi mieli ehkä sitä keltaista versiota tai punaista tai valkoista versiota. Eli itse tekemällä saisi jonkun juuri tilaan sopivan ja minkä värisenä vain ja tavallaan mieli tekisikin jotain värikästä - mutta toisaalta valkoinen tai musta olisi helpompi. Samaan aikaan kun pohdin näitä, selaan tori.fi:tä ja huuto.nettiä ja löydän sieltä yksittäisiä kivoja kappaleita, jotka myös sekoittavat pakkaa mukavasti. Eli pakka on sekaisin ja kortit pitkin poikin lattialla. Ei auta kuin kerätä kortit käteen ja alkaa järjestelmällisesti poissulkea joitain vaihtoehtoja pois ;)


We are thinking about getting a new bed for our toddler as the baby crib is getting a bit small. Here's some of our favorite options. 

6 comments:

 1. Koti 1898 -blogissa on just myynnissä tuo Niemen tehtaiden klassikkosänky. Käypä kurkkaamassa. Se on ainakin nätti ja siitä saa tarvittaessa kerrossängyn!

  ReplyDelete
 2. Miettisin sänkyä hieman myös käytännöllisyyden kannalta. Meidän tapaturma-alttiille lapsille olen halunnut sängyt, joissa ei ole teräviä kulmia, mielellään pyöristettyjä muotoja. Leikin tuoksinassa kun voi sattua vahinkoja.
  Pinnalliset sängyt sulkisin pois hankalan puhdistettavuuden takia, meillä oli juuri oksutauti niin tuli vaan mieleen. ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo onkin hyvä vinkki tuo pinnojen puhdistusaspekti! Täytyy ottaa huomioon sekin. Kiitos paljon vinkeistä :)

   Delete
 3. Meillä on kohta 4v pojalla tuo Ikean Sundvik. Vajaan vuoden ollut käytössä, enkä ole moittimista keksinyt. Poika itse tykkäsi siitä heti alusta alkaen ja 5v sisko alkoi himoita sitä itselleen (itse nukkuu saman firman Minnenissä). Edullisuus on mulle näissä lasten kamoissa plussaa ja varsinkin kun sillä saa kivan näköistä ja tukevaa :) Tuota Luonaa olen monesti ihastellut kuvissa, mutta sama DIY-mahdollisuus mielessä mullakin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiva kuulla, että Sundvik on ollut mieluinen! Itsekin mietin myös rahapuolta siltä kantilta, että oletus on, että lastenhuoneen(kin) huonekalut saattavat saada vähän kolhuja sun muita joten edullisuus ei olisi pahitteeksi jos tavara kärsii matkan varrella ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails