Monday, 9 February 2015

Kaunis Decoration & Panda Blush.


Olen viime aikoina päästellyt useampia ihastuksen huokaisuja ja puuhkaisuja eräiden ihanien printtien takia. Syypää näihin huokaisuihin on ollut viime vuoden puolella avattu ihastuttava nettijulistepuoti kaunisdecoration.com. Kaunis Decoration on ystäväni No Home Without You -blogia kirjoittavan Kaisan ikioma nettikauppa hänen suunnittelemilleen julisteille. Julisteista löytyy jos monenmoista söpöyttä. Yksi suosikeistani on uutuus, joka vasta lisättiin valikoimiin, nimittäin tuo kuvissa vilahteleva Panda Blush -pandajullari. Se koristaa Moonan huonetta täydellisesti - etenkin kun Moonan lemppareita ovat juurikin pandat ja koalat.

Jotain muutakin mulla on tuolta kaupasta plakkarissa, mutta niistä myöhemmin :) Huomhuom! Puodissa on nyt käynnissä Ystävänpäivä -tarjous, jossa saat oman tilauksesi yhteydessä valitsemasi A5 printin ystävällesi ilmaiseksi pakettiin mukaan. Aika kiva juttu sanon minä <3

Käykää siis kurkkimassa asappina kaunisdecoration.com! P.S. Näin diginörttinä ihailen myös suuresti itse verkkokauppaa, se on älyttömän kivasti tehty ja freesin näköinen. Go Kaisa!


My friend Kaisa who writes No Home Without You -blog has opened her very own webstore kaunisdecoration.com for her prints. You should definitely check it out. I just love the shop and all the prints! The latest addition is a print called Panda Blush which you can see here in my pictures. Soooo cute, right!  

2 comments:

  1. Aivan ihastuttava juliste! Täytyy ehkä tilata tulevaan tyttöjen huoneeseen :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails