Sunday 13 July 2014

Beautiful Åland.


Kesään kuuluu pikkupikkureissuset. Käytiin kaveriperheen kanssa meikäläisen neitsytreissu Ahvenanmaalla tällä viikolla. Lyhyesti sanottuna Ahvenanmaa oli tosi kaunis, ilmat suosi, seura oli huippua ja kaikki sujui mukavasti. Majoituimme paikassa nimeltä Käringsund. Kaunis kiva paikka, joka sopii älyttömän passelisti mm. tämmösille perheporukoille. Top jutut oli 1) Käringsundin huset's pizza  2) Sinkki -korttipelit iltaisin kun lapset oli saatu nukkumaan 3) Maarianhaminassa oleva superliikkis kukkakauppa, johon teki mieli muuttaa asumaan etenkin jos ois ampiainen 4) Käringsundin rantsut ja venevajamiljöö 5) Euron munkki 6) Viking Gracella paluu, jossa on kesän ajan konferenssialue muutettu lasten alueeksi, jossa lapset viihtyi erihyvin, kurkkaa todistusaineisto instasta kliks.

Ihania kesäreissuloita kaikille!

P.S. Vielä kerkeät osallistua BABÈ tuotteiden arvontaan täällä
P.P.S. Raivo Bloggeria kohtaan kasvaa kun se sössii nää kuvat tuommoseksi puuroksi. Mur!


We visited Åland earlier this week. We had such a blast with our friends. Åland is such a beautiful place!

6 comments:

 1. Ihanalta näyttää, mäkään en oo koskaan käynyt, täytyy pian mennä!:)

  t. Minna

  ps. The paita XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kandee käydä! Joo en ees enää kestä tota paita-juttua ;)

   Delete
 2. Tuosta bloggerista: itse sain ahaa-elämyksen, kun huomasin, että picasassa (johon mun kuvat ainakin tallentuu) oli joku automaattinen "parannus"toiminto käytössä. Sitten kun sen otti sieltä asetuksista pois loppui harmaat kuvat :) ihana blogi sulla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Veera! Se se varmastikin on, menenpä hetimiten tsekkaamaan tuon!

   Delete
 3. Beautiful and evocative images. This place looks like every step woof be a small wonder in itself. Thank you for sharing!

  ReplyDelete
 4. It really is a lovely place :)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails