Sunday, 13 July 2014

DIY Pacifier clip.

Saatiin lahjaksi yksi söpö pupu tuttipidike kun Moona syntyi. En silloin tosin edes ymmärtänyt mikä se härpäke on. Nyt kun opin mikä se on niin tajusin, että sehän onkin kätevä kapistus. Lähdin kaupoille etsimään toista tuttipidikettä, jotta niitä hyödyllisiä kapistuksia olisi käsillä toinenkin niitä tilanteita varten kun pupu on piilotettu tyynyn alle, raahattu vahingossa mukana eteiseen tai itse nakattu hyvään jemmaan johonkin taskuun. Mutta kaupoilta ei löytynytkään mitään kivoja. Yhden ookoon Elodie Detailssin klipsin löysin Stockmannilta, mutta sen se ympyräosa haperoitui heti ensimmäisillä käyttökerroilla. Laitoin maahantuojalle viestiäkin, mutta sieltä ei ikinä palattu asiaan. Buu. Päätin unohtaa koko Elodien ja tein oman. Siitä tulikin ihan kiva mielestäni. Aion tehdä jos toisenkin. Mitäs tykkäätte?

Ja noi on siis oikeesti ihan tosi kivat värit kaikki yhdessä, mutta tää Blogger tekee niistä tommoset sössön harmaat. Yök. Kohta irtisanon itteni tästä Bloggerista kun menee herrrrmo.

I made this pacifier clip for my little girl because I didn't find any nice ones. 


8 comments:

 1. Noista väreistä... Oothan ottanut rastit pois Google+:sta? Ne, joissa annetaan Googlen "parantaa" kuvia.
  Kannattaa lukea Cherin postaus asiasta, jossei ole tuttua:
  autuasolo.blogspot.fi/2013/09/kaarmeissani-bloggerille.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos hurjasti neuvosta! Tein tuon ja taitoi heti auttaa!

   Delete
 2. Onpa söötti tuttinauha, gää!
  Hei kuules, onkohan sulla bloggerin kans sama ongelma kuin mulla muutama kuukausi takaperin. Päivittelin sitä blogissani ja löysin ratkaisun joka ainakin mulla tepsi heti. Käyppä kurkkaamassa: http://hajottamolla.blogspot.fi/2014/01/keleen-guugleplussa.html?m=1

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hei taisi olla sama onkelma! Luulenpa että noilla korjaantui - täytyy vielä tehdä postaus ja tuplavarmistaa :) Kiitos!

   Delete
 3. Söpö! :) Minä tein aikoinaan klassisen ketjunauhan puuhelmistä esikoiselle, joka on jo sitten meidän kolmannella (muksulla) käytössä. Kyllä se on niin, että DIY-juttuihin on tässäkin asiassa luottaminen ;) .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi puuhelmistä saa myös varmasti ihanan tuttinauhan!

   Delete
 4. Mahtava tuttinauha! Oon suunnitellut itsekin tekeväni jonkun tuommoisen, mutta enpä oo vielä jaksanut... Nykyinen kaupasta ostettu on sikäli huono, että vauva saa nyhdettyä sen irti lähes joka paikasta... Ei ihan aja asiaansa siis. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo yllättävän huonoja nuo kauppojen tuttinauhat! Tosin testataan nyt vielä miten kauan tuo oma toimii ja pysyykö kunnolla paikoillaan jne ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails