Monday, 24 February 2014

Mitä sinä teet juuri nyt?

 


Nyt kun on päivät vaavin kanssa kotosalla ja on niin sanotusti aikaa miettiä (kun kotikaveri ei vielä ihan hirveästi keskustele takaisin ;) - täältä voit katsoa millä tasolla juttelu on) niin mieleeni on juolahtanut ajatus hieman aktiivisemmasta - mutta silti helposta tavasta olla enempi teidän blogimaailman tyyppien kanssa "juttusilla". Monella blogilla on Facebook -sivu, kuten on tälläkin, mutta sen sisältö on luisunut turhan monella - kuten on itselläkin, siihen suuntaan, että siellä vain päivitellään uusia blogipostauksia. Toki se voi monella olla se ajatuskin, että vain muistuttelee ja infoaa uusista postausksista ja pitää sivu ns. asialinjalla. Mutta minulla on nyt ajatuksena olla siellä enempi teidän kaveri :) Päivittelen enemmän sitä sun tätä ja tuota - ihan sitä jokapäiväistä perusjuttua kuten Instassakin. Miltä kotona näyttää, mitä puuhaillaan ja mitkä on fiilikset. Aloitin sen jo tänään ja latasin tuon Moonan jutteluvideon, meidän hieman nuukahtananeen kukkakimpun ja tuunaamani leikkitelineen in actionTuu mun kaveriksi ja postaile seinälleni vaikka omat päivän kuulumisesi ja jätä kommentteja ja ajatuksia - aihe on vapaa!

Tähän liittyen haastan muutkin bloggaajat samaan aktiivisempaan FB-jutteluun! Joten pistin haasteen kiertämään - missäs muuallakaan - kuin siellä (kuten mieheni mummoni sanoo) Fakeboksissa ;) Haastan samalla myös teidät lukijat! MITÄ SINÄ TEET JUURI NYT? Kerro se minulle Facebookissa kuvalla ja/tai muutamalla sanalla :)

Samalla vinkkaan uudesta Blogiareena.com sivustosta, joka on avoin keskusteluyhteisö bloggaajille, blogin lukijoille ja blogiyhteistyöstä kiinnostuneille yrityksille. Sen on tarkoitus herättää julkista keskustelua mielenkiintoisista aiheista ja saattaa osapuolia helposti ja mukavalla tavalla lähemmäksi toisiaan. Fiksu ja kiva juttu sanon minä!

3 comments:

 1. Cute booties.
  Perfect for baby, whether it's a girl or a boy.

  ReplyDelete
 2. Hyvä haaste. Itse olen jo pidempään pyrkinyt antamaan blogin fb-sivuilla vähän lisäarvoa tykkääjille kuvien ja tunnelmien muodossa. On ihan oikeastikin joku syy tykätä :)

  ReplyDelete
 3. Kiva idea, kävin heti tykkäämässä sivusta :) itsekin vauvelin kanssa kotona ollessa mukava katsella mitä teille kuuluu :) ihanaa viikonloppua x

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails