Wednesday, 12 February 2014

Pink + yellow = HOT.


Kyllä nyt tuo sinapin keltainen-pinkki kombo on niin hottia meikäläiselle! En saa siitä tarpeekseni. Tein lapasetkin siitä innoissani. Arvaatte varmaan kuinka lempisetti tuo pinkki pipo (3e Gina Tricot) + keltainen ymmyrkäiskaulaliina + uudet lapaset on? Joku saattoikin tuota kombofiilistelyä jo bongata Instagramista. Nyt vaan mietin että täkkäisinkö tuollaiset keltaiset rusetit vielä siihen lapasten kylkeen vai en. Yes? No?

Lapasen ohjeen napsasin täältä (aukkopeukalolla).

I made these mittens a few days ago to go with my yellow tube scarf and new pink hat. That is my favorite color combo at the moment!

13 comments:

 1. Ruseteille peukku ja stalkkasin tuon kombon jo Instassa tänään! Näytti niin hyvältä siinä pikku pallurassa. Eli lookillekin peukku! Huonekalujen lisäksi voidaan sitten vaihdella vaatteetkin ihan suveneeristi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli vaan yks rusetti ja aloin jo kiinnittää sitä Moonan housuihin kun en osannut päättää. Täytynee tehdä pari rusettia lissää :) Joo voidaan vaihdella pinkkejä pipoja ja raidallisia hamosia jne ;)

   Delete
  2. suvenee...suverenre... no kumminski! Kiva homma! :)

   Delete
 2. Herkullinen kombo kieltämättä! Täältä myös ääni rusetille - tosin tylsästi vain siinä tapauksessa, että takin hihat on semmoset ettei se sitten ala hermostuttaa. Mun takissa nimittäin valitettavasti alkaisi, siksi olen tuomittu tylsään rusetittomaan elämään (tai uuteen takkiin).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo no sempä takia rusettiajatus meinasi tyssätä alkuunsa, mutta ajattelin, että jos tekisi vähän pienemmät niin ei haittaisi niin paljoa hihojen suhteen :)

   Delete
 3. ihanat nuo rusetit, mistä langasta ja miten olet tehnyt

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rusetti on tehty Vuorelma Veto langasta, jonka hankin Snurresta: http://www.snurre.fi/epages/snurre.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20121030-11092-159823-1/Products/75/SubProducts/75-0029 Laitan ohjetta tulemaan lähitulevaisuudessa tänne blogiin :)

   Delete
 4. Ihanat värit:)
  mä oon tekemässä just tuommosesta keltaisesta pipoa itelleni.
  näin sun kuvan instassa ja olisin kysynyt,että oliko sulla siinä joku keltainen kolmiohuvi tms. jossain kuvassa?
  huivilangat oottelee ja tarttis jonku kivan mallin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtista! Joo, oli mulla se sellanen aika samansävynen keltainen huivi, mutta sitä en oo ite tehny vaan se on ihan Lindexiltä ostettu valmiina. Mutta juuri kaverin kanssa sitä mallia ihasteltiin - ei siinä oikeestaan sen kummempaa kuin tekee vaan alun ja lopun vinoon ja muuten suoran :)

   Delete
 5. Rusetit yes yes! Ihanat. ♥ Hei, mulla on sulle haaste: http://jennipuoli.blogspot.fi/2014/02/haaste-bloggausnurkkaus.html :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensinnäkin kiits haasteesta :) Ja joo, pitää vaan tehä ne rusetit enää kun täkkäsin ton testirusetin jo Moonan housuihin ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails