Wednesday 13 February 2013

Jet lag.

 

Huomenta Suomi! Meillä on reissu takana ja reppu täynnä ihania kokemuksia ja muistoja. Aion kirjoittaa niistä tännekin kunhan totun taas tähän elämän rytmiin :) Lyhyesti kerron kuitenkin jo nyt, että kiersimme siis vajaat viisi viikkoa reitillä Tokio - Australia - Uusi-Seelanti - Singapore ja mahtavaa oli! Aikaero painaa tällä hetkellä vielä melko vahvasti. Viimeisimpänä kun totuttiin siellä +11 aikaeroon Uuudessa-Seelannissa. Tänään heräsin aamuneljältä kun ei enää väsyttänyt ja oli kamala nälkä. Keittelin siinä sitten aamupuurot ja chai latet ja siirsin valokuvia koneelle ja järkkäsin niitä oikeisiin kansioihin kolmelta eri muistikortilta :) Reissusta ja kaikesta kivasta lisempää piakkoin :) Nyt töihin totuttelemaan arkeen. Ainiin, ihanaa ystävänpäivää ihanat blogiystävät!

Good morning Finland! We have come back from our travels of almost five weeks. We toured Tokio, Australia, New Zealand and Singapore. I am going to write about the trip here as soon as I get used to this rhythm of life again :) Jet lag is quite heavy now and it is hard to stay awake in the evening and even harder to try to sleep in the morning/night time. Today I woke up at four am so I made myself some porridge and chai latte. Now off to work. Oh, and happy valentine's dear blog friends! :) 


4 comments:

 1. WOW, incredible trip. Looking fordward for seing photos and listening your story.

  ReplyDelete
 2. Jee sä oot takasi! Oli varmasti melkoinen reissu :) Mukavaa ystistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva olla takas myöskin! Oli niin super reissu että akut on nyt latautunut ihan täyteen ja energiaa ja intoa riittää loppuvuodeksi :) Huippua ystistä takaisin!

   Delete

Related Posts with Thumbnails