Tuesday, 8 January 2013

2012 & 2013

 
 

Haluan toivottaa kaikille hieman myöhässä mahtavaa uutta vuotta 2013! Toivottavasti kaikkien vuosi 2012 oli mahtava ja tästä vuodesta tulee vielä parempi. Itsellä on hyvä mieli viime vuodesta ja mukava kutina tästä vuodesta. Mutta tuleeko kenelläkään muulla välillä sellaista tunnetta kun katsoo taaksepäin kulunutta vuotta, että se oli kovin kiireinen? Olen useamman kerran yrittänyt ottaa rennomman asenteen ja pyrkinyt poispäin suorittamisesta, josta usein kiireen tuntu  (ainakin mulla) on peräisin. Välillä se onnistuu, välillä ei. Nyt otan taas ryhtiliikkeen, että muistan nauttia jokaisesta päivästä enkä vain suorita!

Jos joku kysyisi minulta mitä käsitöitä tai DIY juttuja tein viime vuonna, vastaisin varmasti, että en juuri mitään. Mutta siinäpä vastaisin väärin. Nimittäin kyllä sitä taas on kaikenlaista pientä kuitenkin kerinnyt tehdä. Yllä koostetta 2012 vuonna tehdyistä DIY tekeleistä. Jostain syystä loppuvuodesta tehtyjä sukkia ja muita ei tullut kuvattua. Varmaan siksi koska kamera oli rikki. Tai siksi että oli kiire. Tai siksi että oli väsynyt tai siksi että teki mieluummin mieli katsoa Gossip Girliä useampi jakso putkeen - ja mitä näitä nyt on ;) Löydät kaikki DIY postaukset täältä.

Loppuvuosi 2012 ja vuoden vaihde meni ikävästi sairaana ollessa. Siinä kärähti melkein nelisen viikkoa. Sitkeitä flunssia ja vaikka mitä ihme vatsatauteja. Mutta nyt on taas käyrät nousussa. Fiilis on hyvä ja olo terve. Ja mikä parasta, elämäni isoin reissu on parin päivän päässä! Lähdemme mieheni kanssa kiertelemään Australiaa ja Uutta Seelantia (mennessä Tokion ja tullessa Singaporen kautta). Blogissa jatkuu siis pieni tauko, mutta saatan Facebookin puolella huudella välillä heippoja. Nyt lähden vaihtamaan jenejä! Moi!

First, I want to wish a happy new year 2013 to all of you! I've had a small blog break due to full calendar, being ill for almost 4 weeks and such. But finally I managed a small look back at 2012. Here's a collection of DIY stuff I've done last year. I thought I didn't do anything, but it looks as if I've done something ;) Here's a link to all DIY posts. Sort of Pink will continue to be a bit quiet in the upcoming month as I'm going travelling to Australia and New Zealand in a couple of days. Meanwhile, enjoy life and the little things! Bye!

16 comments:

 1. Mitä tuolla virkkaamasi rahin sisällä on täytteenä? Itsellä on rahinvirkkaus vaiheessa ja pohdiskelen eri vaihtoehtoja. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä on ihan valmis vanha rahi. Sen päällynen oli vaan tosi kulunut joten siksi siihen päälle sopi hyvin tuo päällynen.

   Delete
 2. Oi ihanaa reissua! Meillä on samat suunnitelmat, mutta vasta loppuvuodesta startti (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Rimma! Se suunnitteleminenkin on jo ihanaa, eli teillä on paljon ihania aikoja edessä! :) Koitan muistaa jakaa täällä parhaat vinkit sitten meidän reissulta josko niistä olisi teillekin hyötyä :)

   Delete
 3. Ihanaa reissua! Ihan parasta tähän talveen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Totta, että reissu tulee hyvään saumaan piristämään tätä pimeää aikaa :)

   Delete
 4. Mä menin ja esitin blogissani sulle haasteen: http://kookistakajahtaa.blogspot.fi/2013/01/haaste.html :)

  ReplyDelete
 5. Mäkin haastoin sut :D Sua näköjään tykätään haastaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiits! Me tultiin justiinsa meijän sieltä reissulta ja nyt kun saa kiireellisimmät pois alta niin kerkeen vastailee näihin haasteisiin :)

   Delete
 6. Aah. Ihanat kuvat! Mukavaa ja ikimuistoista reissua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos - reissu on jo takana, mutta se tosiaan oli ikimuistoinen :)

   Delete
 7. This list is amazing. Gotta check out and try out something!
  PS: Thank you for writing in both English and Finnish. Your blog is great for me to improve my Finnish and to enjoy reading :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your comment and you definitely should try something!

   Delete

Related Posts with Thumbnails