Sunday 24 February 2013

Storm arising.(BLOGIYHTEISTYÖ) Postauksen otsikko enteilee jotain pahaenteistä - kuulostaa englanniksi jotenkin niin dramaattiselta :) Tilanne on kuitenkin täysin päinvastoin, koska otsikko viittaa Nouseva myrsky tuotteisiin. Nouseva Myrsky valmistaa omien sanojensa mukaisesti yksilöllisiä koruja omaa tietään kulkeville kaunottarille. Korut tehdään käsityönä ja materiaalina on mielenkiintoinen 100% kierrätetty kumi. Sain mahdollisuuden tutustua näihin mahtaviin tuotteisiin ja ihastuin päätä pahkaa! Nousevan myrskyn takaa löytyy suunnittelija Liisa Tuimala. Lue Liisan ja Nousevan myrskyn tarina täältä.

Korut ovat konstailettomia ja materiaali on ihanan rento, mutta samalla siisti. Esimerkiksi Railo rannekoru sopii kaikkeen ja kaiken kanssa ja Musta lintu korvakorut koristaa kivasti juhlalookin tai piristää arjessa vaikka t-paita + farkut tyyppistä settiä. Nämä kaksi meni suorilta mun luottokamapakkiin.

Lähdenkin tästä tekemään lisätilausta. Kliks!

2 comments:

  1. Mää sain nuo korvikset joululahjaksi ja ne on melkein joka päivä korvissa. Passaa kaiken kanssa. Tykkään hurjan paljon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten kiva lahja. Ja siltä ne heti tuntuu, että nää käy kaikkeen ja kaiken kanssa - ihan huiput! :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails