Monday 25 February 2013

Just remembered.

 

Jossain vaiheessa jossain välissä viime vuoden lopulla sain ostettua kauan etsimäni posliinitussin. Ei löytynyt haluttua väriä eikä miellyttävää tussin kärjen kokoa, mutta jonkunlainen kuitenkin. Jossain vaiheessa jossain välissä viime vuoden lopulla kerkesin myös piirrellä tussilla tuollaiseen hauskaan kirppikseltä löytyneeseen teekannuun. En ole käyttänyt vielä teekannua saati pitänyt kannua missään esillä. Tuli koko kannu tästä juuri löytyneestä kuvan räpsystä mieleen. Joku päivä tässä ehkä kaivan sen esiin ja harkitsen käyttöä - vaikkakin tuo alimman rivin viivanen onkin jo ihan liikaa mielestäni. Ei auta enää polttamisen jälkeen harmitella.

Meidän huushollissa tehdään nykyään viikkoruokasuunnitelma. Se läntätään jääkaapin oveen muistutukseksi. Mun käsiala on maailman epäselvintä. Luulisi, että siitä olisi oppinut lukemaan epäselviä käsialoja, mutta ei. Olen maailman huonoin tulkitsemaan sekä omaa että muiden käsialoja. Saas nähdä tuleeko tehtyä edes suunniteltuja ruokia kun nuista lapuista näitä ohjeita lueskelee ;) Suunnitteleeko kukaan muu viikon ruokia etukäteen? Me ollaan koettu se kovinkin käteväksi. Riittää yksi kauppareissu viikossa entisen parin-kolmen epämääräisen hakureissun sijaan.

Ja eikö oo mageet kengät mun työkaverilla!?

I decorated this teapot some time at the end of last year. I just remembered it even existed. I haven't even used it yet.  
Nowadays we plan what to eat during the week in advance - makes going to the store so much easier!
And doesn't my work friend have the coolest shoes ever?!

3 comments:

  1. Kyllä vain, viikon ruoat haetaan kerralla. Helpottaa huomattavasti kun ei tarvi kolmen alle nelivuotiaan kanssa lähteä kauppaan yksin. Ja kyllä siinä säästöäkin tulee, koska aina kauppareissulla lähtee mukaan vähän jotain ylimääräistäkin... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todellakin helpottaa viikkorutiineja ja meille iso asia on juurikin se, että jos ei ole mitään suunniteltua niin kaupasta ostaa sitä ja tätä ja tuota ja vaikka mitä ylimääräistä ;)

      Delete

Related Posts with Thumbnails