Sunday, 30 October 2011

Beetroot.
Meidän uusi ruokapöytä on ollut tovin lakkausta vaille valmis. Eilen sain pöydän lakattua ja tänään oli uuden pöydän käyttöönottojuhla - tein ruokaa ja syötiin ekaa kertaa kotona ruokapöydän ääressä sitten huhtikuun! Wow! Ruoan keskipiste oli punajuuri-feta paistos jonka reseptin sain anopilta. Namia oli! Olen vasta löytänyt punajuuren ja nyt tekee mieli kokeilla kaikkia erilaisia reseptejä, joissa käytetään punajuurta. Tosin olen hieman vielä punajuurirajoittunut, koska pidän siitä lähinnä vain lämpimänä ;)


Our new kitchen table is now all ready and to celebrate it I cooked a proper meal. I'm a new fan of beetroot and the beetroot-feta cheese bake was lovely.

7 comments:

 1. Oi vitsi, näyttää herkulliselta. Mä en oo ikinä tehny mitään punajuuresta, koska pelkään sitä käsittelyä ja punasta sotkua käsissä ja joka puolella. Hannari mikä hannari :)

  ReplyDelete
 2. Punajuurta ja fetaa, täytyy toimia! Yleensä punajuurta ja muita juureksia ja hunajan kera uuniin, nam. Onnea uuden pöydän kastajaisista!

  ReplyDelete
 3. Onnittelut valmiista pöydästä!
  Vasta viime keväänä mekin "löysimme" punajuuren:)
  Käytämme sitä perunan korvikkeena (noi lohkopotutkin kyllä on hyviä). Punajuurien käyttö on nopeeta kun kaupasta saa esikeitettynä. Isäntä laittaa myös lihapullataikinaan korppujauhojen tilalle raastettua etikka punajuurta. Näenkö tuolla taustalla yhtä lemppariani: paistettua Halloumia?

  ReplyDelete
 4. Laura; No näin minäkin ajattelin, mutta ei siitä mitään isompaa sotkua syntynyt kun leikkasin veitsellä kuoret pois enkä millään raastintyyppisellä kuorijalla =)

  Eerika; Kaikki missä on fetaa on pakko olla hyvää ;) Tähänkin tuli hunajaa eli voisipa siis kokeilla pelkällä hunajalla ensi kerralla!

  Viivi; Raastettu etikka punajuuri kuulostaa jotenkin eksoottiselle lihapullissa! Ja kyllä, meillä oli punajuuren ja pottujen kylkeen halloum salaatti =)

  ReplyDelete
 5. Punajuuri ei ole suosikkejani maun ja sotkevuuden takia. Joitian viikkoja sitten kuitenkin söin Groteskissa herkullista ja kauniin punaista punajuurikeittoa, joka hieman muutti mieltäni...

  ReplyDelete
 6. That's sounds great, I just bought beets and Feta cheese, and never thought of combining the two! I love your blog and would be so happy if you'd join us at my international linky party on Sundays, Craft Schooling Sunday. I'm taking a break for the month of December but will be back with the party in January. In any case I think you'll enjoy some of my crochet projects with recycled sheets, t-shirts and plastic bags!

  ReplyDelete
 7. Sara; Thank you for your comment! I will look into it and see if I have time to participate!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails