Wednesday, 26 October 2011

Tea is my thing.En juo kahvia. Tee on mun juttu. Teessä on parasta se, että on olemassa niin paljon eri makuja ja kun juo teetä se pakottaa ottamaan pienen rauhoittumishetken. Teepannussa tykkään sekoittaa kahta eri makua ja tehdä näin omia uusia yhdistelmiä. Harvemmin menee pieleen.

I don’t drink coffee. Tea is my thing. The best thing about tea is that there are so many flavors and when you drink tea it makes you take a small calm break. I like to mix different tea flavors in one teapot to get even more new flavors.

7 comments:

 1. ..tää meni lämmittämään teepannun..

  ReplyDelete
 2. yes tea is def my thing! i think tea is way better than coffee! so many more flavors and it is def healthier for you!

  http://infinitelifefitness.com
  http://mscomposure.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Anni; =)

  Ms. Composure; Yep, that's true, tea is also healthier!

  ReplyDelete
 4. Teetä kuluu täälläkin, varmaan vähintään litra päivässä! Enpä ole vielä hoksannut sekoittaa kahta makua, täytyypä kokeilla!

  ReplyDelete
 5. Teetä tännekin, vihreää sellaista <3 Meidän huushollissa kahvinkeitin kaivetaan kaapin perukoilta vain silloin, kun vieraiden kahvihammasta kolottaa.

  ReplyDelete
 6. Ihanaa kun on muitakin tee intoilijoita! Meillä ei edes ole kahvinkeitintä joten vieraatkin joutuvat juomaan teetä =)

  ReplyDelete
 7. Ja oih, toi teepannu olis kyllä niin unelma! Ihana! Ja joo, täältä kans yks litkijä ilmoittautuu, tosin hunajaa on pakko olla aina ;)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails