Monday, 24 October 2011

Little things.

Harvinaisen hyvä maanantai. Tulin ajoissa töistä kotiin. Kävin afrodancessa. Pesin pyykkiä, tein omenahyvettä ja parittelin läjän sukkia. Pieniä juttuja mistä tulee iloiseksi kun niitä kerrankin kerkeää tekemään.


Today was a good monday. I got home early from work. I went to afrodance and made this apple treat and did laundry. It's the little things in life that makes you happy.

6 comments:

 1. Tuo oliskin jotain, nyt on sellainen vaatekaaos, että sen kun saa setvittyä voi todella olla tyytyväinen. Omenahyvekin menisi, aina :)

  ReplyDelete
 2. Lounastuokio muuttui nauruksi, kun luin "parittelustasi"!

  Lisää tuollaisia leppoisia iltapäiviä!

  Stressitöntä viikkoa toivottelen!

  ReplyDelete
 3. Heips. Meillä tehtiin tuota omenahässäkkää sunnuntaina, oli hyvää kermavaahdon kanssa mutta myös naturel jogurtin kanssa seuraavana päivänä.
  "parittelit" sukkia, häh eiku hih:)))

  ReplyDelete
 4. Maiju; Sukkapyykin setviminen on kyllä yksi murheen kryyni aina - aina katoaa mystisesti muutamalta sukalta pari ja niitä kerääntyy niin paljon, että sukkameri valtaa koko kodin. Tai no jos ei sukat niin tosiaan ne muut vaatteet ;)

  Nonna & Viivi; Itteekin naurattaa kyllä toi "parittelu" =)

  Ihanan rentoa viikkoa kaikille!

  ReplyDelete
 5. Järkkäisipä joku minunkin sukkalaatikkoni...

  Pakastimen sain kuitenkin järjestettyä, sitä on koetettu syödä tyhjäksi, kun ostimme 15 kg paketin luomunautaa, joka nyt on tilapäismajoituksessa kälyn pakastimessa. Viikonloppuna lähdetään ystävien luo tekemään raakamakkaroita ja joulukuussa olisi tulossa vielä lammasta ja peuraa... pakko oli saada järjestykseen.

  ReplyDelete
 6. Lumo; hui mikä pakkasoperaatio =) Tsemppiä!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails