Sunday, 23 October 2011

Yippee!
Iskä teki meille keittiön pöydän. Kiitos isi! Nyt se pitää enää lakata ja saadaan pöytä käyttöön. Super! Jalat Hay Loop pukkijalat Finnish Design Shpista. Taso kasattu Metsänkylän Navetasta ostetuista lattialankuista. Pohdintaa pöydästä täällä.

My dad made us a kitchen table. Hay Loop stand frames.

11 comments:

 1. On se hieno! Kelpaisi meillekin, hih! :)

  ReplyDelete
 2. Oi, ihan tosi kiva! Meille on tulossa frendin toimesta itsetehty pöytä, ja kuulin viikonloppuna, että alkaisi olla aika lailla valmista..jännää!

  ReplyDelete
 3. Upea! Taidokasta kierrätystä!

  ReplyDelete
 4. Aivan ihana! Kätevä isi sulla :)

  ReplyDelete
 5. Hieno pöytä. Itse juuri täällä pähkäilen millaisen pöydän hankkisin. Onko tuo teidän pöytä vanhoista lattialankuista? Kuinka pitkä tuo pöytä on? Mietin että toimiiko nuo hayn jalat 140-150 pitkissä pöydissä, vai lyökö tuohon ulkonevaan jalkaan omat jalkansa? Kiitos jos vastaat ja saat selvää epäselvistä kysymyksistäni?

  t:Suvi

  ReplyDelete
 6. Suvi; Pöytä on tehty lattialankuista, mutta ei vanhoista vaan uustuotantoa. Meidän pöytä on 180cm pitkä. Voi olla että lyhyemmässä pöydässä tosiaan keskimmäiset jalat ovat hieman tiellä. Meillä ne jää nyt hyvin omien jalkojen tieltä pois. Toivottavasti löydätte teille sopivan pöydän!

  ReplyDelete
 7. Hei!

  Onko nuo pukkijalat olleet tukevat käytössä? Onko ne jotenkin kiinnitetty tuohon levyyn?

  Samaa ratkaisua havittelen työpöydäksi, mutta kiikkerällä ratkaisulla en tee yhtään mitään...
  Anna

  ReplyDelete
 8. Anna; Jalat ovat terästä ja ovat erittäin tukevat. Ne ovat kiinnitetty levyyn siten, että levyn alla on poikittain levyt jotka pitää kiinni (liiman lisäksi) lankkuja toisissaan sekä jalat on kiinnitetty niihin.

  ReplyDelete
 9. Kiitos paljon!

  Anna

  ReplyDelete
 10. Upea! Minulle vinkattiin tästä sinun lankkupöydästä blogissani; kovasti mietinnässä meillä oman pöydän nikkarointi. Mitenkäs näin parin vuoden käytön jälkeen, onko pöytä vielä iskussa? Onko lankut taipuneet tai eläneet jotenkin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiva jos joku on sen nähnyt ja kokenut vinkkaamisen arvoiseksi :) Pöytä on edelleen tykätty ja iskussa meidän tarpeisiin ihan ok, mutta lankkujen välit ovat hieman rakoilleet. Juuri tässä mietittiin, että pitäisikö vaan täyttää raot lakkakerroksella, että väliin ei mene muruja jne. Lakkasin sen aikoinaan neljään kertaan, mutta silti pintaan jää välillä jälkiä kolhuista, mutta meitä ne eivät ole haitanneet. Pienet kolhut tuo eletyn näköisen lookin :) Kerro vaan jos voin jotenkin muuten jeesiä! :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails