Sunday 6 February 2011

Time for change.

Meidän kone meinaa vähän tuittuilla meille - not nice. Nyt kuitenkin pelittää joten päivitän äkkiä ennen kuin se taas kaatuu :/

Mä ostin melko paljon vielä kotona asuessani kaikenmaailman kippoja ja kuppeja - ja sen jälkeen omaan kotiin ei ole tullut paljoa astioita ostettua. Aion tehdä siihen muutoksen ja uudistaa meidän astiaston kun se 90-luvulla valloillaan ollut sini-vihreä-ruskea skaala ei oikeen enää miellytä. Haluaisin mustaa, valkoista ja pastelleja. Selkeitä linjoja ja graafisuutta yhdistettynä rösöiseen romanttisuuteen.

I want to buy new kitchenware to our home.1. Marimekko Siirtolapuutarha plate.
2. Bricka tarjotin Formverket.
3. Picture by Lenneke Wispelwey.
4. Marimekko Fokus mug (which is apparently no longer available)
5. Iittala Ego series cup and plate.
6. Pans by Riess.

8 comments:

 1. Kauniita astioita! Meillä on 1:iä ja 5:sia. Olen itsekin harkinnut noiden 4:sten ostamista, mutta meillä kun on paljon Siirtolapuutarhan mukeja, niin ainakaan vielä en ole pilkullisia ostanut.

  ReplyDelete
 2. Mä olen astioissa vähän ajautunut eikä uusiminen tekisi pahaa meillekään, mutta aikamoisen kallis urakka. Tosi kauniita astioita olet laittanut kuviin

  ReplyDelete
 3. Meidän kaapeista löytyy myös ykköstä kokovalkoisena (uusimpia hankintoja) ja vitosta lautasista tarjoilukulhoihin. Sekä valkoista KoKoa ja Marimekon muvapilkullsia Räsymatto -mukeja. Ja paaaaaljon lisää kippoja :) Kaikki on ollu noista nappihankintoja. Ego -sarja varsinkin. Paitsi Egon "kermakko" on aika paska :/ Ei toimi alkuunkaan. Mutta onhan se nätti :)

  ReplyDelete
 4. Absolutely white; Olen vähän kade kun teillä on jo noin paljon kivoja astioita! =)

  Selma; Jep, uudistus tekee aina välillä terää.

  Niina; Hyvä tietää että Egon kermakko ei toimi! Tosin, meillä ei juoda kahvia niin meillä ei edes ole nyt kermakkoa... ;)

  ReplyDelete
 5. Joo, tiedän just mitä tarkoitat! Olenkin tässä mielessä ostanut juuri tuota Siirtolapuutarha-sarjaa enkä ole vielä vuodessa kyllästynyt. Mustavalkoinen on niin ajaton ja muotoilu kupeissa aivan nappiin! Kerrankos sitä eletään eli vanhat kupit kiertoon vaan ja uutta tilalle!!

  ReplyDelete
 6. Voihan sini-vihreä-ruskea tosiaan. Ja keltainen päälle :)

  Itsellä on muunmuassa Kermansaven Oliivi-astioita. SINISINÄ ja KELTAISINA. Mikä ihana yhdistelmä. Argh.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails