Monday 21 February 2011

I try.

Yritän kovasti päättää millaisen kuvan haluan yksiin meidän mustiin kehyksiin. Kyse on tosi pienestä kuvasta, mutta on se vaikeeta kun tykkää niin monesta!

I try to decide what kind of picture to put in one of our picture frames. Difficult to decide when you like so many things!
Picture of the paper ensamble by Carl Kleiner. Girl illustrations by Garance Doré. Rose & horns picture by Kari Herer. Poster from Notonthehighstreet.com. Marimekko Rinne Niinikoski Domino fabric.

3 comments:

 1. Tiedän niin tuon tunteen! Itse olen ihan koukuttunut Therese Sennerholtin tuotoksiin ja tänään melkein tilasinkin jo muutaman. Tosin en sitten kuitenkaan osannut päättää, mikä vaihtoehdoista olisi se kaikista kivoin. Joten pähkäily jatkukoon (ihan siitäkin syystä, että ovat meinaan aika hintavia nuo julkat).

  Hei ja voitaisko sitten mahtaisan illallisen valmistuksen lomassa keskustella hieman itsekudotuista koreista? Ne on ihanat!

  P.S. onneksi kehyksiin voi kätevästi vaihtaa uuden kuvan, vaikka joka viikko!:)

  ReplyDelete
 2. Katja; Mäkin päätä pahkaa ihastuin niihin Therese Sennerholtin jullareihin, mutta oon törmännyt niihin niin monessa paikkaa, että oon jo melkein kyllästynyt ;) Ja aina voidaan keskustella koreista =)

  ReplyDelete
 3. Liikaa mistä valita, mullakin julkkaprobleema. Oon miettinyt juurikin tuota samaista tekstiä, mutta päätin tehdä sen itse. Vielä kun saisi itsensä paperi ja tussi ostoksille!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails