Monday 7 February 2011

Collector.

Mä olen tavaranhaalija. Nyt alkaa taas kaapit pursuta ja lattiat täyttyä tavaroista jotka eivät mahdu pursuileviin kaappeihin. Sängyn viereen alkaa kasaantua laatikoita täynnä tavaraa jotka joko a) odottavat että niille keksitään parempi paikka kuin edellinen, b) odottavat että ne järjestetään johonkin säilytykseen, c) odottavat että niille keksitään joku käyttötarkoitus, d) odottavat että ne valmistuvat, tai d) odottavat että ne maagisesti katoaisivat johonkin. Se on taas reissu Ikeaan tiedossa ja lisää laatikoita ja koreja ostamaan ja jälleen kerran kaappeja siivoamaan.

I gather all kinds of stuff. So our home is full of stuff. I need to get organizing closets again.


4 comments:

 1. Tiedän tarkkaan mistä puhut :) Isänikin on keräilijä, äitinikin on ja isäni isä ei heittänyt mitään pois ja haki roskalavoilta muiden roskat omiksi hyötytavaroikseen! Vaikka tavarapaljouden keskellä asuminen (varsinkin silloinkun järjestys ei vallitse) onkin ahdistavaa, on siinä myöskin hyötynsä, varsinkin kun haluaa päivittää sisustusta niin ei tarvitse mennä omaa kaappia pitemmälle! Myöskään itse en ole ostanut yhtään kalustetta uutena, kaikki on jonkun jostain joskus pelastamia ja itse kunnostettuja!

  ReplyDelete
 2. Chatrin; Ihanaa että on olemassa kohtalotovereita =)

  Anni; Siinä on tosiaan hyvät ja huonot puolensa... =)

  ReplyDelete
 3. Yksi kohtalotoveri lisää ilmoittautuu:) Mutta välillä tyhjennän varastoja kirppikselle ja lahjoituksiin ja silti sitä tavaraa riittää!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails