Thursday 17 February 2011

Baskets, baskets.

Maton kuteista jäi hieman yli, joten tein siitä kylppäriin pari koria. Purkasin edellisen kylppärin korin ja tein siitä kaksi pikku koria eteiseen. Tulee hyvä mieli kun voi hyödyntää olemassa olevaa materiaalia tai saada jämistä aikaiseksi jotain fiksua.

I made baskets.

11 comments:

 1. Kauniin yksinkertaisia koreja! Tykkään kovasti.

  ReplyDelete
 2. Ihania! Joskus jossain olen ohjeenkin nähnyt, mutta se on kadonnut. Jakaisitko omasi? :)

  ReplyDelete
 3. Turkoosi; Toki! Laitan ohjeen jakoon tänä viikonloppuna =)

  ReplyDelete
 4. Kiva kun olit jättänyt kommenttia blogiini niin löysin sitä kautta omaasi! Napsautin samantein lukijaksi....kivoja postauksia nimittäin heti ensisilmäyksellä ja kauniita, taitavia kuvia, ja vielä: ihanat korit!!! :)
  Aurinkoista viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Laura; =)

  Heidi; Kiva kun "löysimme" toisemme, mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 6. eikä aivan ihania! tuossa vähän ylempänä kertoilit että vinkkailisit näiden "perus" korien ohjeen jonnekkin mutten törmänny siihen missään. olenko ollut vain huolimaton ja hypännyt vahingossa sen yli? juuri tällaista pimeneviin iltoihin kaipaisin, niin söpöjä ja käytännöllisiä : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täältä löytyy hyvä perusohje: http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/pages/554CB3FA0FB82459C22577F30029F13A/$file/Kahvallinen%20kori.pdf =)

   Delete
 7. eikä ihania! vinkkailit tuossa ylempänä että laittaisit näitten "perus" korien ohjeen tänne, mutten löytänyt sitä. Olenko ollut huolimaton ja hypännyt sen yli vahingossa? juuri tällaista kaipaisin pimeneviin iltoihin, ja nuo on niin söpöjä ja käytännöllisiä jutskia : )

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails