Monday, 11 October 2010

YarnDeli.

Kävin viime viikolla Novitan LankaDelin neulekerhossa, jossa oli vetäjänä tällä kertaa "Outo" Ville Lahtinen. Villellä on oma pipopulju Outowear ja hän opetti meille kerholaisille miten virkata kivoja pinkeitä pipoja mitä hänkin tekee. Ville oli aivan ihana! Tapahtuma oli niin rento ja mukava, että olin hyvällä tuulella koko loppuillan vaikka omasta pipostani tulikin alla kuvassa oleva vihreä kori ;) En raaskinut purkaa kun olin saanut niin hienon pohjaympyrän aikaiseksi ja tein sen pipon sitten illemmalla kotona ;)

Last week I attended a local knitting club which was arranged by a local Finnish yarn producer. The person who was teaching us was Ville Lahtinen who has his own brand Outowear. Ville was adorable! It was such a fun event that I was all happyhappyjoyjoy the whole rest of the evening even though my first attempt to make a hat ended up becoming that green basket in the picture ;)

P.S. Lämpimät voikkarit on parhaita! Meidän kaverit teki niitä meille jokin aika sitten kun käytiin siellä kylässä ja siitä muistin niiden olemassaolon ja nyt on niitä tehty kotonakin ;)

4 comments:

 1. Tunnen lievää kateutta että teillä on Helsingissä tuollainen LankaDeli :)

  Pidän blogistasi ja sitä silloin tällöin lueskelen.

  ReplyDelete
 2. Louna; Joo harmi että LankaDelejä ei ole ainakaan vielä muualla kuin Helsingissä... Ja kiva kun poikkesit blogiini =)

  ReplyDelete
 3. Lämpimät voileivät tuovat mieleen lapsuuden... ja minäkin söin niitä eilen keiton kanssa.

  ReplyDelete
 4. Lumo; ne on kyllä hyviä =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails