Friday, 15 October 2010

Work lamp.

Olen törmännyt Design House Stockholmin Work-lamppuun useampaan otteeseen nyt ja aina sen nähdessäni miettinyt miksi maksaa 150€ enemmän lampusta joka on lähes sama kuin perus roikkalamppu? Tänään en jäänyt enää miettimään vaan kävin hakemassa itselleni ihan perus roikkalampun Clas Ohlsonilta.

Ajattelin sijoittaa roikkalampun partsille kun sieltä puuttuu valaistus, mutta kotiin tullessani huomasin, että pistorasia parvekkeellamme onkin ihan eri puolella kuin missä kukka-amppelia varten porattu koukku katossa johon olin ajatellut lampun ripustaa. Nyt parvekkeella on mitä ihmeellisin seinän ja katon välillä riippuva valaisin härdelli. Mutta itse roikkalamppu on kiva! Pitänee kuitenkin hieman miettiä sijoitustapaa vielä.

Why by a design work lamp (by Design House Stockholm) for 150€ when you can have the real thing for 14,50€? Today I bought a work lamp as a lamp to our balcony from Clas Ohlson.


6 comments:

 1. This is seriously cool! I heart Europe!

  ReplyDelete
 2. Olssonin lamppu hakkaa mennen tullen tuon kalliin design-lampun. Hyvä ostos ja kiva idea!

  ReplyDelete
 3. hih, meidän eteistämme valaisee juuri sama clasu-lamppu. :-) oikein on kiva!

  ReplyDelete
 4. Onhan tossa Sockholmin lampussa kuitenkin himmennin, mitä tuskin Ohlssonin lampussa on. Näin sitä voi helposti käyttää myös tunnelmavalaistuksessa.

  ReplyDelete
 5. Tänään juuri Biltemassa olin ostaa roikkalampun hintaan 6,90. En maksaisi tuota 150 euroa.

  ReplyDelete
 6. Loistava tieto. Tulee löytymään meidänkin kodista 6 - 8 valaisimen ryppäänä. Kiitoksia ideasta. Täytyy muistaa sivut.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails