Sunday, 3 October 2010

Saturday with brownies and boardgames.

Kun kerran sain järjestettyä mun ruokaohjeet niin olihan se viikonloppuna pakko testata jotain uutta. Kokeilin supersuklaa browniessien tekoa. Ne onnistui ihan hyvin, mutta tulos on niin äkkimakea että pieni pala riittää viemään makeannälän hetkessä. Nyt on kaappi täynnä browniespaloja...

Onneksi kaverit söivät muutaman palan kun tulivat lauantaina meille kylään pelailemaan pelejä. Jos en ole vielä kertonut niin nyt on hyvä aika mainita, että olen ihan lautapelihullu. Rakastan pelata kaikkia pelejä - ja onneksi mulla on samanlaisia addiktoituneita kavereita keiden kanssa voi viettää vaikka 7 tuntia putkeen pelien merkeissä. Eilen pelattiin Bohnanzaa ja Carcassonnea (kolmella lisäosalla). Hullun kivaa! Suosittelen kumpaakin peliä!

As I've organized my recipes I had to try out something new. I made chocolate brownies. It went quite nicely but they are so sweet that you can only have a little piece at a time :) Gladly our friends came over yesterday so they ate a few pieces so I don't have to eat them all by myself.

I don't think that I've told you that I'm a boardgame geek. I absolutely love playing boardgames - but I'm lucky that my friends share the same obsession. Yesterday we played 7 hours in a row. We played Bohnanza and Carcassonne. Good times!1 comment:

  1. Myös minä pidän lautapeleistä - nykyisin niihin on vaan liian harvoin aikaa!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails