Monday, 18 October 2010

Starlight.

Mulla on ollut tosi kauan yksi tietty pikkuvalosarja, josta ei ilmeisesti ikinä pala lamput - kierrätän sitä valosarjaa kupista toiseen ja vaasista toiseen ja seinästä toiseen ja se on päällä aina kun on pimeää. Eilen valosarja sai ahtaan kodin yhdestä ylimääräisestä lasipurkista. Sitä ennen se hengaili parvekkeen tuolin selkänojalla. Valosarjat on todella kivoja sisustuksessa. Mulla on niitä pari erilaista ja vaihtelen niiden sijaintia usein. Pienellä muutoksella tekee välillä paljon.

I use string ligths in different ways and I have a couple different ones. The other one I have I have used in so many different bowls and trays and walls that I'm starting to think that the lamps will never go out. Yesterday they found a new place in this old glass jar. Before that they decorated one of our chairs on our balcony. Changing their place and using them in a different way is a nice way to make little changes to your home.

4 comments:

 1. Valosarja lasipurkissa oli kiva idea! Näytä ihmeessä muitakin valosarjaideoita :)

  ReplyDelete
 2. Kotilo; jep toki voin näyttää muitakin ideoita valosarjoille - kokoan jossain vaiheessa koosteen eri tavoista miten olen niitä käyttänyt ja laitan siitä juttua!

  ReplyDelete
 3. Meillä oli pitkään "tilapäisvalaisimena" ikkunalla isossa vanhassa Karhulan lasipurkissa pallovalosarja, jostain kuidusta tehtyjä valkoisia palloja, joiden sisällä on valot.

  Kun viimein saimme varsinaisen valaisimen valmiiksi ikkunalle (New Yorkista ostetusta metallisesta painosylinteristä tehdyn), lasipurkki siiryi ruokapöydälle.

  Kesän se oli kaapissa, mutta nyt sen voisi taas kaivaa esiin.

  ReplyDelete
 4. Lumo; Isossa purkissa tai rasiassa tuo tosiaan toimii ihan kunnon valaisimenakin - tai ainakin sijaisena =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails