Tuesday 22 October 2013

Baby baby.

 Jotkut siellä ruudun takana ovat saattaneet  jo päätelläkin, että meidän perheeseen on tulossa vauva :) Täällä on puuhasteltu mukavien miniriikkisten käsitöiden ja pehmeiden asioiden parissa aina silloin tällöin ja Instagramin puolella olen heltynyt herkemminkin kuvailemaan vauvavaatteita sun muuta aiheeseen liittyvää. Kaikki on mennyt tähän asti loistavasti enkä voisi olla siitä tyytyväisempi. Siitä kertoo esim. se, että isoin ongelmani kaiken tämän jännityksen keskellä on, että en osaa päättää minkä päiväpeitteen / viltin hommaisin tulevalle perheenjäsenellemme. Mistäköhän hän tykkää? :)

Kuvissa avasin hieman pohdintaprosessiani. Josko tämä kuvitus avittaisi tekemään jotain päätöksiä - ja hei - kaikki kivat viltti- ja päiväpeitevinkit mitä teillä tulee mieleen otetaan ilolla vastaan! Kollaaseihin kokosin meillä jo olemassa olevia elementtejä ja haaveiluja mitä vielä haluaisin huoneeseen hommata ja lopuksi vielä niitä vilttipohdintavaihtoehtoja. Pinterestin puolellakin kokoan boardia, jossa on kaikkea mielestäni ihanaa & suloista pieniin ihmisiin liittyvää, kurkkaa täältä.

1. Mama Bear juliste lähtee aivan varmasti hetimiten tilaukseen 
2. Tämän ihanan paitulin saimme jo jokin aika sitten äitiltäni lahjaksi ja se roikkuu nyt seinällä ja odottaa pikkuisen tuloa <3 
3. Vanhan roosan sävyinen body on yliliikkis, jonka hankkimista harkitsen hyvin vakavasti 
4. Mog tyyny odottaa uskallusta tehdä elämäni ensimmäinen tilaus Donna Wilsonin verkkokaupasta, josta voisin ottaa mitä vain - vaarana onkin juuri se - että tilaan sieltä kaiken


5. Pink fox printti sopisi hyvin pinnasängyn yläpuolelle
6. Virkkaamani palloviiri roikkuu nyt pinnasängyn laidalla, johon ohje löytyypi täältä
7. Virkattu matto on vanha eteisen mattomme, jonka tein parisen vuotta sitten, joka saa nyt uuden elämän vauvan pinnasängyn edessä
8. Saimme sukulaisilta tummanruskean pinnasängyn käytettynä ilmaiseksi, joka on ihan mahtavaa, mutta koska ruskea värimaailma ei oikein istu nykyiseen asuntoomme, sudittiin siihen valkoista maalia päälle
9. Lintu vauvapehmopullero on Anttilasta hetken heltymiskohtauksessa ostettu lelu vaaville, joka odottaa kavereita pinnasängyssä muutaman apinan kanssa (mieheni ensimmäinen pehmoleluapina ja Berliinistä ostettu neulottu supersöpö apina, jotka pääsevät kuviin varmasti joku päivä)

10. Tämä unelma mekko olisi niin unelma

...ja vielä extrana aika ihis olisi tämäkin juliste Little Studion verkkokaupasta, johon saa lapsen nimen ja syntymäpainon ja pituuden, eikö vain?


Ja sitten ne vilttivaihtoehdot. Hmph... Nämä ovat tämän hetken top 3, mutta tietysti etsintä on vielä käynnissä. Pakko tehdä vielä pieni valivalikommentti aiheeseen vauvojen vuodetekstiilit liittyen; Suomen kaupoissa ei missään - ei oikeasti missään - myydä kivoja vauvojen vuodetekstiilejä. Ostimme loppupeleissä Finlaysonin Elefantti pussilakanan, joka oli ainoa vähääkään järkevä vaihtoehto. Sekään ei tietenkään sovi meidän tämänhetkiseen tai edes tähän yllä suunniteltuun sisustukseen lainkaan, mutta näillä mennään. Mieluummin nuo elefantit kuin joku mauton vaaleanpunainen prinsessahörhelö. Jos tiedätte jonkun paikan mistä kivoja vauvojen vuodetekstiilejä saapi, vinkit ovat kultaakin arvokkaampia, koska tämä koko maailma on mulle ihan uutta. 



P.S. Vielä on pari päivää aikaa osallistua nappi / nuppi arvontaan täällä!

33 comments:

  1. Jeeihanaaonneaonnea!! <3 Ja huh, ihania asioita nuo. Mäkin haluan. Vauvan ja nuo tavarat kaikki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Hanne <3 Vauvantekoonhan on helppo resepti ;) Heheheh - ja siihen vaan sitten tavarat päälle (mutta siihen saakin sitten alkaa säästää jos kaiken ihanan haluaa mitä netin syövereistä löytyy ;)

      Delete
  2. OnneksOlkoon masuAsukista-aina tulee jonkinSortin vauvakuumekun kuule jonkun odottavan!!! kurkkaappa mun tekemiä "lapsenLapsia"---juttusia...on tilkkupeittojakin...tosin keltaisena mut ois ihana vanhaRoosakin...jonka värisiä tyynyliinojakin oon tehny...onnistuishan ne vuodevaatteisenkin painaminen...taisinkin juuri saada idiksen :D mmm
    http://sol13.blogspot.fi/2013_09_01_archive.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Oo, kivoja idiksiä - kiitos superisti vinkeistä!

      Delete
  3. Onnittelut! Kivoja suunnitelmia. Finnlaysonin Norsut tuli ekana mieleen. Meillä on nyt lapsilla Ellokselta ostettuja vinoraitapussilakanoita, mutta ei kai niitäkään saa vauvakoossa. Entä H&M Home? Toisaalta, jos löydät kivan kankaan, niin mitä jos ompelisit?

    -Paula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo vähän isommille lapsille näyttäisi sitten löytyvän jo kaikkea kivaa lakanavalikoimissa. Se taitaa olla tää vauvaikä kun ilmeisesti ajatellaan, että vauvat voivat nukkua vain vaaleanpunaisissa tai vaaleansinisissä kammotuslakanoissa ;) Tuo Finlaysonin norsu on ainut järkevä mitä olen löytänyt. H&M Homessakin oli vain pari hassua vaihtoehtoa nettikaupassa, mutta paikan päällä myymälässä ehkä voisi olla muitakin...? Ompelu on varmasti paras vaihtoehto ja anoppi lupasi jo hoitaa ompelunkin saumurillaan joten siihen turvaudutaan sitten ehkä seuraavaksi jos löytyy joku kiva kangas.

      Delete
  4. Oi ihanan ihana postaus. :) Auttaa en osaa, ainoastaan ihastella ja onnitella!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihastelut ja onnittelut otetaan myös avosylin vastaan :) Kiitos <3

      Delete
  5. What a delightful collection of items! Thank you for including my top : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. The top is so wonderful - i love it! :)

      Delete
  6. Oi onnea ♥ ihania uutisia ja ihanat kuvapläjäykset, melkein tuli vauvakuume jo tuon rekvisiitan ansiosta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 Rekvisiitasta tosiaan helposti tulee vauvakuumeen oloinen tunne kun nykyään on niin paljon kaikkea syötävän söpöä tarjolla :)

      Delete
  7. Onnea! :) Kolmen lapsen äitinä sanoisin, että kannattaa ehdottomasti hommata lapselle trikoopeittoja. Sellaisia, joita voi nakella sitten surutta pesukoneeseen. Ja niitä kannattaa olla useampi. Että siinä on ehdottomasti hyvä perustelu ostaa vaikka useampi noista ehdotuksista ;) Sitten on toki erikseen ne ihanat nätit päiväpeitot joita varjellaan pukluilta ja muilta... ;) Ja aioin vinkata sulle, että josko olet käynyt niitä vuodevaatteita Pentikiltä katsomassa. Mutta verkkosivuilla ei näköjään ainakaan ollut juuri niitä, mitä meille on hankittu. Tuosta vähän näkee http://pienilintuinen.blogspot.fi/2013/07/vauvatarvikkeiden-valtaus.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Trikoopeittoihin olen itsekin päätymässä - on pehmoinen ja helppo käsitellä :) Kiitos superisti vinkeistä!

      Delete
  8. Iiiih, onnea viimemetreille! ♥ Kovin hempeältä näyttää kollaasit - oliskos jonkin sortin pinkkiä jännitystä ilmassa? ;) Sadepäivän terkkuja lähettää Sally

    ReplyDelete
  9. Onnea onnea! :) Ihania vauvatavaroita! Varsinkin tuo unelmamekko pallokuosineen sulatti sydämeni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos - tuo pallomekko on tosiaankin ylisöpis!

      Delete
  10. oo, onnea! kivoimmat meidän ipanaisten lakanoista ovat mummin ompelemia ja toiseksi kivoimmat färg&formin pilviä ja pilkkuja. ja peittoja ei voi olla ikuna liikaa! hanki, pyydä lahjaksi ja tee itse niin monta kuin haluat, raaskit ja ehdit. meillä on niitä joka puolella, sängyllä, sohvalla, autossa, rattaissa; tarvetta lisälämmikkeelle ja tutun peiton tuomalle turvalle on aina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Färg och formin juttujakin olen katsellut ja jotain sieltä tekisi mieli hankkia - ehkä vaunuihin suoja? Meilläkin anoppi lupasi ommella jos vaan löydän kivoja kankaita joten sillä tavalla saa kyllä sitten ihan oman maun mukaisia :) Useampi on tosiaan varmasti hyvä idea..

      Delete
  11. Onnea masuasukista :)

    Oletko jo katsastanut Paapiin kangasvaihtoehdot? Heillä on ihan kivoja kuoseja, jotka sopivat lapsille, mutta eivät ole niin öklöhempeitä. Ja nuo pehmolelut ovat tietty myös ihan mahtavia. https://shop.paapiidesign.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paapiikin on kiva vaihtis, kiitos vinkistä Kaisa! <3

      Delete
  12. No vähän on käynyt mielessä, kun olen kuviasi kurkkinut! Lämpimät onnittelut! Olette ison elämänmuutoksen edessä! Mulla ne vauva-ajat jo takana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Nonna! Isoja ja ihania juttujahan nämä tällaiset ovat <3

      Delete
  13. Onnittelut! Ja onpas harvinaisen söpöjä ja myös tyylikkäitä vauvajuttuja :)

    ReplyDelete
  14. Ensinnäkin suuret onnittelut, ihanaa! :) Ja sitten, en tiedä onko nämäkään lähellekään mitä mitä haet mutta Aarrekidin peitto ja Littlephant on aika kivoja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 Littlephanttia olenkin myös silmäillyt ja ne on ihanan laadukkaita ja pehmoisia :)

      Delete
  15. Niin suloisia nuo vauvajutut! Itse olen nyt, vasta toisen tyttövauvan jälkeen ihan heikkoina pikkupikkumekkoihin! Ensimmäisen kanssa oltiin jotenkin niin unisex meiningillä.

    Melkein ostin meille tuon Ferm Living harlequin blanketin -joka muuten ei olekaan peitto vaan ns. lattialle laitettava köllöttelymatto. Kätevä myös siis! Näin sen kerran ja siinä on vahva sametti pohja ja on mukavan paksu/pehmeä vauvan alle. Meille hankin tuon Fine Little Dayn kuusitorkkupeiton ja varsinkin kesällä se oli ihana vaunuissa kun on niin ohut, ehkä talvella ennemminkin sisäkäyttössä siis, mutta kyllähän se kesä sieltä taas joskus tulee!

    Laitahan sitten kuvia teidän vauvanurkkauksesta! Itsekin koitan vihdoin saada kuvia otettua, onhan meidän vauva sentään kohta jo 4kk!

    Paljon onnea sinne viime hetkiin ja tsemppiä koitokseen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Pinja <3 Mä olen heti ihan lääpälläni noihin mekkojuttuihin - tosin käytännössä varmaan ensiajat menee ihan perusbodylinjalla, koska tuollaiset on niin hankalia pukea ;) Se kuusitorkkupeitto on nyt vahvoilla juurikin sen takia että se menee sitten vaunuissa ja torkkupeittona ja myöhemmin lattialla suojana jne. Juu, laitan kuvia jahka päästään siihen pisteeseen, että kaikki (tai edes jotain) on paikoillaan ;)

      Delete

Related Posts with Thumbnails