Sunday, 9 June 2013

Olli & me.(BLOGIYHTEISTYÖ) Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä valokuvaaja Olli Keskisen kanssa ja olen iloinen, että tartuin tilaisuuten. Valokuvaus ja ennenkaikkea kauniit kuvat ovat aina olleet mulle läheinen asia. Itse en ole kummoinen kuvaaja ja siksi olenkin aivan intona kun pääsen taitavan valokuvaajan läheisyyteen. Ollin kanssa kehiteltiin uusia kuvia mulle tänne blogin puolelle. Tehtiin 3-osainen setti profiilikuvia. Olli on taitava kuvaaja ja mikä parasta innostuttiin samoista ideoista ja ajatuksista kuvien suhteen. Bonuksena Ollin kanssa oli mukava jutustella ja tehdä "töitä". Itse en tykkää olla kuvattavana - koen itseni yhtäkkiä jotenkin tosi kömpelöksi ja jäykäksi kun tiedän että kamera on läheisyydessä napsimassa kuvia, mutta jotenkin Olli sai kun saikin näistä kuvista sellaisia hauskoja.

Olli on tehnyt kaikenlaisia valokuvaustöitä ja voin suositella häntä niin omiin ikuistamaan henkilökohtaisia tärkeitä tapahtumia ja päiviä tai ihan työmielessä erilaisiin projekteihin. Hän on keskittynyt luovaan kuvaukseen ja juttelujen jälkeen selvisi, että häntä kiinnostaa erityisesti arkkitehtuuri ja nykytaide. Graafisuutta haettiin näissä munkin kuvissa perinteisen 'istuppasiinäsinisentaustanedessä' tyyppisten kuvien sijaan. Kannattaa kurkata Ollin nettisivut ja minä ainakin seurailen intona myös hänen Facebook -sivuaan.

Laitoin heti yhden näistä uusista kuvista tuohon profiilikuvaksi ja on ihanaa kun kerrankin on joku oikeasti järkevä kuva laittaa siihen! Yleensä sen profiilikuvan valinta on kovin haasteellista kun itsestä ei juurikaan ole kuvia ja ja jos on niin ne on sitä istutaanmökilläverraritjalassailmanmeikkiä -kategoriaa eikä mitään vähänkään järkevää. + näistä samoista kuvauskammotustilanteista johtuen en halua koko naamaani noihin kuviin. Se alkaisi ärsyttää jossain vaiheessa varmasti ihan reilusti. Miten muotibloggarit pystyy tekemään sen melkein joka postauksessa - ja näyttää vielä hyvältä? Kysynpä vaan.

Näistä uusista kuvista inspiroituneena vaihdoin taas hieman blogin header -kuvaa. Mulla on mielessä ihan erilainen layout blogille, mutta nyt ei ole ollut aikaa alkaa moista väsäämään. Ehkä sitten kesälomalla laiturin nokassa? Mutta nyt olen tyytyväinen näihin profiilikuviin ja ne innostaa taas eteenpäin parempien valokuvien tavoittelussa. Kiitos Olli!

2 comments:

  1. Hienot kuvat! Ei ole kyllä helppoa olla kuvattavana. Mäkin aina ihmettelen, kun jotkut osaa olla niin luonnonllisesti, sillä itse jäykistyn heti kun vain näenkin kameran. Mutta taidokas kuvaaja toki saa kuvattavankin rentoutumaan. Kivaa, että sait nyt kuvia varastoon. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo se on niin totta. Ihmisiä on kahdenlaisia; niitä jotka pystyy olla kuvissa rennosti ja niitä jotka ei ;)

      Delete

Related Posts with Thumbnails