Saturday, 8 June 2013

Bread & Basil.


Mä sain basilikan kasvamaan tohon asti mitä kuvassa. Jei! Pieni hurraa -huuto sille. Mutta mitä nyt? Pitääkö ne jotenkin siirtää isompaan ruukkuun? Ulos? Mitä? Miten? Emmää tiedä. Auttakee!

Tein eilen pitkästä aikaa herkkuleipää. Alkuperäinen ohje löytyypi täältä. Me ei olla nyt ostettu kotiin arkena leipää lainkaan joten perjantain kunniaksi tämä herkkuvuokaleipä teki terää.

8 comments:

  1. Ai miten hyvän näköistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattee tehä tolla reseptillä, on sairaan helppo ja sairaan hyvä!

      Delete
  2. tänä vuonna kaikki tuntuu itävän. yleensä mä sana tapettuu kaiken ennen ku se pääsee viittä senttiä ppitemmän ni olen nyt sit aivan yhtä hämmentyny ku kaikki elää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on myös tuo tappamistaipumus kasvien kanssa, ja nyt olen ihan äimissäni kun joku kasvaa eikä ole heti kuollut alkuunsa. Eli en tiedä mitä tehdä tästä eteenpäin ;)

      Delete
  3. Kivasti sait kasvamaan :)
    Itse en ainakaan siirrä basilikaa mihinkään (ellen sitten halua laittaa sitä terassille). Laitan vaan kauniin suojaruukun ja 10-12 viikon kuluttua istuttamisesta aloitan napsimaan lehtiä ruokaan. Ei kuitenkaan kannata ottaa liikaa kerralla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ohjeista - taidan toimia samoin :)

      Delete
  4. Looks so nice that bread! And growing own aromatic plants...perfect

    ReplyDelete
    Replies
    1. That bread is so good and so easy to make. I love it!

      Delete

Related Posts with Thumbnails