Mä sain basilikan kasvamaan tohon asti mitä kuvassa. Jei! Pieni hurraa -huuto sille. Mutta mitä nyt? Pitääkö ne jotenkin siirtää isompaan ruukkuun? Ulos? Mitä? Miten? Emmää tiedä. Auttakee!
Tein eilen pitkästä aikaa herkkuleipää. Alkuperäinen ohje löytyypi
täältä. Me ei olla nyt ostettu kotiin arkena leipää lainkaan joten perjantain kunniaksi tämä herkkuvuokaleipä teki terää.
Ai miten hyvän näköistä!
ReplyDeleteKannattee tehä tolla reseptillä, on sairaan helppo ja sairaan hyvä!
Deletetänä vuonna kaikki tuntuu itävän. yleensä mä sana tapettuu kaiken ennen ku se pääsee viittä senttiä ppitemmän ni olen nyt sit aivan yhtä hämmentyny ku kaikki elää!
ReplyDeleteMulla on myös tuo tappamistaipumus kasvien kanssa, ja nyt olen ihan äimissäni kun joku kasvaa eikä ole heti kuollut alkuunsa. Eli en tiedä mitä tehdä tästä eteenpäin ;)
DeleteKivasti sait kasvamaan :)
ReplyDeleteItse en ainakaan siirrä basilikaa mihinkään (ellen sitten halua laittaa sitä terassille). Laitan vaan kauniin suojaruukun ja 10-12 viikon kuluttua istuttamisesta aloitan napsimaan lehtiä ruokaan. Ei kuitenkaan kannata ottaa liikaa kerralla.
Kiitos ohjeista - taidan toimia samoin :)
DeleteLooks so nice that bread! And growing own aromatic plants...perfect
ReplyDeleteThat bread is so good and so easy to make. I love it!
Delete