Tuesday, 4 June 2013

Instagram - me too!


Nyt on kuulkaas neidit, rouvat, miekkoset ja kaikki asiat sillä lailla, että tätä daamia on harmistuttanut jo yli vuoden, että Instagram on saatavilla vain iPhone käyttäjille. Se kun on niin mukava sovellus, mutta tykkään myös Lumia puhelimestani ja on ahdistuttavaa, että näitä kahta ei saa samassa paketissa. Mutta, mutta! Nyt on ilmennyt vaihtoehtoisia tapoja päästä osaksi Instagram maailmaa! Tässä mun näkemys parhaasta kombosta käyttää Instagramia Windows puhelimella:

1. Hanki sovellus jolla voit luoda Instagram -tilin ja lähettää Instagramiin kuvia, esim. Instagraph.

2. Käytä kuvien käsittelyyn jotakin muuta kuvasovellusta. Mun kokemusten perusteella Photogram on yksi parhaista, mutta myös Fhotoroom ja Besnap on ihan ok.

3. Jos haluat paremmat seurantamahdollisuudet hanki PC:lle sovellus jolla voit seurata muita Instagramissa olevia ja käyttää hakutoimintoa. Tähän oiva sovellus on Instagrille.

Näillä tempuilla minä pääsin messiin ja olen jopa lähes tyytyväinen! Tosin profiilikuvan lisäämiseen piti lainata kaverin iPhonea ;) Mut löytää Instagramista @sortofpink. Kertoilkaa tekin millä teitä sieltä löytää niin pääsen seurailemaan! :)


8 comments:

 1. Tulin heti seurailemaan :)

  ReplyDelete
 2. Eäh, kai munki o kohta pakko antautua Instantgrammiin... Kerran loin jo melkein profiilin, mutta kone väittä luoviahulluuskohhtauksia olevan liian pitkä! :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, kyllä! Se on tosi kivaa puuhaa etenkin jos on visuaalinen ihminen :)

   Delete
 3. Aloin heti seurata :) On kiva löytää uusia suomalaisia instagrammaajia, muuten feedini päivittyy vaan öisin kun toisella puolella maailmaa ollaan hereillä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee :) Joo oon huomannu kanssa että suomalaisia instagrammaajia on muutenkin kivempi seurata kun asiat tapahtuu täällä lähellä ja jopa tutuissa paikoissa jne.

   Delete
 4. Kiitos näistä ohjeista; vihdoin pääsin itsekin lumialasena mukaan!:) Yhteen pikku ongelmaan vain törmäsin: en ole keksinyt miten kuvia saisi poistettua. Tiedätkö saako niitä pois (välillä sovellus kun saattaa julkaista saman kuvan tuplana)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuohon ongelmaan olen törmännyt itsekin ja olen tähän asti ratkaissut sen siten, että kirjaudun kaverin iphonella instagramiin ja poistan tuplat sitä kautta. Muuta neuvoa en osaa tähän hätään antaa...

   Delete

Related Posts with Thumbnails