Thursday, 20 October 2011

Valio Design Milk.

Marraskuussa kauppoihin ilmestyy Valion design-maidot ilahduttamaan ja tuomaan designia arkeen. Tykkään ideasta, että maitopurkit muuttuvat taidegalleriaksi. Uuden ilmeen maitopurkeille ovat antaneet Eero Aarnio, Klaus Haapaniemi, Paola Suhonen, Tiia Vanhatapio, Kristiina Lassus, Jenni Reuter, Oiva Toikka ja Tuomas Erikoinen. Aion ehdottomasti ostaa kaikkia näitä maitoja, etenkin kuosillisesti sattumoisin juuri mun lemppareissa rasvaton ja luomu purkeissa on järjettömän kivat uudet kuosit.

Valion sivuilla on käynnissä myös skaba missä designataan oma purkki ja voi voittaa lahjakortin Finnish Design Shoppiin. Nice. Yllä mun lempparipurkkisuunnitelmat skabaan jo osallistuneista suunnitelmista.


A finnish dairy product brand Valio has introduced a collection of milk cartons designed by 8 Finnish Designers.

4 comments:

 1. Tykkään.

  Kiva ja innovatiivin idea Valiolta. Kauneutta voi laittaa moneen arkiseen paikkaan.

  ReplyDelete
 2. Mahtavan näkösiä purkkeja! Toiv. näitä saa hylanakin.. ;) Tuosson kyllä muutama niin hieno, että tyhjennyttään saavat uuden elämän varmaan säilyttiminä. vau valio!

  ReplyDelete
 3. Noi on hienoja, ja esim. Haapaniemen jäljen tunnisti heti :) Ite käytän Luomu kevytmaitoa, ja se nyt näyttää vähän huussilta.. Ei niin kiva juttu :/

  ReplyDelete
 4. Pidän tuosta roiskatavasta maidosta eniten. Raikkaan näköinen.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails