Monday, 10 May 2010

Project Me.

Mulle on käynyt sillä lailla että kuvittelen että, koska joskus urheilin tosi paljon, että se jotenkin hassusti edelleen kantaa tähän hetkeen saakka ja että olen edelleen hyvässä kunnossa. Mutta eipä taida tämä olla totuus. Nyt on kova himo päästä siihen pisteeseen (tai jopa pidemmälle) missä aiemmin olen ollut - sekä kunnon puolesta että ulkonäöllisesti.

Kannattaisi varmaan ottaa kesäkuntoon / parempaan kuntoon kesä 2011 tavoite, mutta koska olen kärsimätön ja halu on kova niin tavoite on kesä 2010. Kyllä, tiedän että kesä on jo melkein täällä. Itse asiassa halu parempaan kuntoon on niin kova että en edes tarvitse mitään selkeää tavoitetta muuta kuin sen, että haluan tuntea sen jäntevyyden ja jaksamisen ja sen hyvän olon mikä treenaamisesta tulee.

Koko ajanhan tässä on jotain pientä piperrystä tehty pari-kolme kertaa viikossa, mutta koska se ei näytä vievän mihinkään on aika alkaa tositoimiin. Loin tähän blogiin alasivun jossa pidän treenipäiväkirjaa. Kirjoittelen aika ajoin tännekin puolelle että miten menee. Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan ja moittimaan ja kannustamaan ja toivottavasti joku jopa inspiroitumaan!

Project me
has begun.


(Picture Adidas My Style)

4 comments:

 1. Olis itsellänikin tavoitteena, mutta taidan olla liian laiska tehdäkseni asialle mitään :/

  ReplyDelete
 2. Chatrin, tiedän tuon tunteen niin hyvin! Mutta kyllä se kannattaa! Tulee hyvä mieli =)

  ReplyDelete
 3. Hei hullun hyvä Project me-hanke! Samat ajatukset ja halut itselläkin, totetus vaan toistaiseksi hieman ontunut..jospa sinun innosta inspiroituisi itsekin! Onneksi kohta on kesä ja sitten ainakin aikaa. Jos olisi vaikka jonkinlaisessa kesäkunnossa ennen vuotta 2020..:)

  ReplyDelete
 4. Tsempataan toinen toisiamme niin hyvä tulee!!! Ja yritetään syödä vähemmän grillimakkaraa kesällä kuin normaalisti ;)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails