Thursday, 29 January 2015

Mama-to-be Party.


Meidän lähipiirissä on vauvabuumi! Vauvoja tupsahtelee tuon tuosta. Yhdet mama-to-be partyt pidettiin tässä yksi viikonloppu ja voi sitä määrää vauvamahoja! :) Ihanaa! Nämä pileet oli aivan ihastuttavat ja rennot, jossa ennen kaikkea juhlistettiin äidiksi tulemista ja hengailtiin kavereiden kesken. Ihana, rento ja kiva fiiliksinen häppeningi. Emäntä on ehkä mainion kokki mitä tiedän joten tarjoilukin oli tunnetusti kohdillaan. Varsinaisia perinteisiä babyshower lahjoja ei ollut tarkoitus viedä, mutta minähän en ole malttanut pysyä pois ihan pikkuruisten vaateosastoilta, vaikka Moona on jo noin reilu 80-senttinen jättiläinen ja hänelle tulee ostettua sitä kokoluokkaa. Ja lisäksi halusin tulevalle pienelle tehdä jotain itse eli paketissa meni hauskojen lökärihousujen lisäksi pipo ja vauvatumput. Vauvatumppujen ohje löytyypi TÄÄLTÄ jos haluaa itsekin jotain pientä ja helppoa kutoa.

Voin suositella tällaisia rentoja ja kivoja mama-to-be bileitä kaikille äideille ja heidän lähipiirilleen. Varsin mukavaa turista tulevasta ja naurella vanhoille jutuille ja hengailla yhdessä <3


Here are a few pics from my friend's mama-to-be party where we celebrated her babybump. I had made minimittens and a hat for the little one. The food was awesome and the atmosphere warm and lovely. More these please! :) 

6 comments:

 1. Sä saat kyllä kuvissa meidän huushollin näyttämään niin paljon paremmalta kuin livenä! Olet tosi taitava, kiitos Taru!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hei, kyllä se on ihan just niin ihana livenäkin kuin se kuvissa näyttää!!!! <3

   Delete
 2. Tulin juuri sanomaan että aivan ihania kuvia ja juttuja!

  ReplyDelete
 3. Onpas kyllä tosi kauniita kotikuvia!:)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails