Thursday, 15 January 2015

Bedroom changes.


Sisustusrintamalla ei ole pitkään aikaan tässä talossa tapahtunut mitään sen kummempia. Paras sisustusteko viime aikoina on lähinnä ollut siivous. Makkarista on kuitenkin jäänyt vilauttamatta muutama muutos; törkkäsin kattolampun koukkuun Granitin mobilen, johon kiinnitin lempparikortteja ja sängynpäätyyn on laitettu yksi lempparijulisteista Fotografiskan nettikaupasta ostettu Vee Speerssin juliste. Tyynyt ovat Saanan ja Ollin Yö metsässä sarjan musta-valkoinen tyyny sekä itse joskus aikoja sitten kudottu palmikkotyyny. Sydämen mallinen olkikoriste on lempparilöytö kirpparilta.

Olen ottanut projektiksi käydä kämpän kaikki nurkat ja laatikot läpi ja suunnitelmana on viedä kaikki ylimääräinen kirpparille. Koska babyn myötä tavaran määrä on yhtäkkiä triplaantunut vaikka olen sitä vastaan koko ajan tietoisesti koittanut taistella. Hetken aikaa makkarissammekin on ilmeisesti kuvien mukaisesti ollut rauhallista ja melko siistiä. Juuri nyt tilanne on kuitenkin kovin erilainen kuin kuvanottohetkellä ;) Mutta kyllä sinne silti kelpaa mennä pötköttämään joten terppa seuraavaan kertaan ja gute nacht!


Our bedroom how it looks when it's tidy :)
6 comments:

 1. Ai että mä tykkään tosta julisteesta. Mäkin kaipaisin jotain uutta graafisten printtien tilalle. Toi nurkkien putsaus taitaa olla aika monelle alkuvuoden projekti, itseni mukaan lukien. Tsemppiä projektillesi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se on ihana juliste! Samoin tsemppiä sinne nurkkien putsaukselle! Täällä se alkaa olla jo semihyvällä mallilla :)

   Delete
 2. Hieno lintukortti! Nättiä ja harmonista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä ihastuin siihen lintukorttiin taikin joulumyyjäisissä ja se on ollut siitä lähtien ihan lemppari <3

   Delete
 3. Onpa kivan näköistä! Multa puuttuu tällä hetkellä kaikki mieluisat kortit/julisteet/taulut, ei vaan jotenkin löydy yhtään mitään (valmiiksi omista nurkista) mitä haluaisi seinille ripustaa ja ilman elo on vähän ankeaa. Mut mitään ei saisi osaa, ennenkuin on hankkiutunut entisestä romusta eroon... Ei kai se auta kuin tarttua härkää sarvista ja varata se kirppispöytä ja alkaa tuulemaan, niin saa sitten sen myötä toteutettua jotain muutakin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hei niinpä! Mä tein juuri niin, että varasin pöydän ja eilen vein ekan satsin ja siivoon vielä loputkin kaapit ja vien sitten sieltäkin kertyneet roinat kiertoon. Tulee puhdistunut olo! :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails