Tuesday, 30 September 2014

Sky Planter.


Täällä tuuletetaan! Nimittäin on olemassa ruukku, jonka turvin minäkin pystyn pitämään jonkin kasvin hengissä! Ruukku on Boskken Sky Planter (koko S). Ostin sen Kodin1:stä jokunen aika sitten ja saatiinpa se vielä katon rajaan killumaankin. Siitä lähtien lähikaupasta testiksi ostettu basilika on ollut hengissä - ja vieläpä hyvinvoivana ilostuttamassa meidän keittiöhetkiä. Siitä on kätevä ottaa lehti tai kaksi ruoanlaiton yhteydessä. Vaikkakin itse saan siitä eniten iloa ihan sillä, että se on nätti ja kasvi ei ole henkihieverissä. Kasvia kastellaan ruukun yläosassa olevan saviruukun avulla. Vesi kaadetaan saviruukkuun ja se kulkeutuu ruukun läpi hitaaseen tahtiin, joten siellä on ns. vesivarasto, jonka takia minun ei siis tarvitse tietää paljonko laitan kasville vettä ja kastelun tahtikin voi olla verkkaisempi. Tää on niin mun juttu!

Boskken sivuilla galleriassa on muutama ihastuttava kuva, jossa on niin kiva fiilis, että tekisi mieli hankkia näitä useampikin. Tehdä tuollainen katosta roikkuva yrttitarha! Tilatessa en älynnyt, että vaijeri ei kuulu mukaan pakettiin, joten meillä nyt toistaiseksi ruukku on muutaman keittiökaapista löytyneen koukun varassa. Jos joskus jaksan vaivautua niin voisin kyllä sen vaijerinkin hankkia, koska se olisi hieman siistimpi vaihtoehto. Eli jos meinaat ruukun hankkia verkkokaupasta niin osta erikseen myös vaijeri jos sellaiselle on tarvetta.


I bought this beautiful Sky Planter by Boskke. Mine is the size small. I absolutely love it! I tend to kill all the plants in the house, but with this planter I have managed to keep basil alive for a month now and it's still going strong. The planter is easy to use for someone like me who doesn't understand anything about gardening and plants as it has a ceramic watering system at the top. So even a dumber like me can keep plants alive longer than a week :) 

8 comments:

 1. Tuo on ihastuttava! Meillä roikkuu minun tekemiä diy-versioita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, DIY-versiot ovat varmasti hauskoja!

   Delete
 2. Kauniit kuvat!

  Meiltä löytyy iso ja pieni sky planter. Itse en raaskinut ostaa boskken vaijeria valmiina..vaan marssin rautakauppaan ja ostin pätkän vaijeria, josta askartelin itse moisen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo minullakin kävi mielessä tuo vaijerin haku rautakaupasta :)

   Delete
 3. Tuollaisesta mäkin haaveilen! Olis ihana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäkin jonkin aikaa sitä äimäilin ja nyt kun se on käytössä niin oon siitä kyllä super happy :)

   Delete
 4. Hienolta näyttää, ja ennen kaikkea hyvä, jos toimii. Mulla kun tuntuu kuolevan yrtit Herbiessäkin. Tuo ei siis ilmeisesti tiputa multaa lattialle? :) Harkintaan.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails