Monday, 15 September 2014

Maker's Market.Nyt on kivoja uutisia! Nimittäin viime perjantaina avasi virtuaaliset ovensa oma pieni luomukseni Maker’s Market, joka on uusi kauppapaikka netissä käsitöiden ja kierrätyksen ystäville. Siellä myydään itse tehtyä ja käytettyä tavaraa kirppishengessä. Tuotekategorioina palvelussa ovat sisustus, lasten tuotteet sekä vaatteet ja asusteet. Olen tästä aivan superintona! Siellä on tietysti omiakin tuotoksiani myynnissä kuten yllä kuvissa esiintyvä pallurakuvioviiri, Breathe -kortteja, tupsuviirejä ja pilkkumuki. Mutta mikä parasta siellä on aivan superihania visualisteja ja taitavia käsillätekijöitä myymässä omia teoksiaan ja omia käytettyjä mielenkiintoisuuksia. Muutamana tuotepoimintana voisin hehkuttaa esimerkiksi Projektila Katjan kauniita koruja, Emmin herkullisia korvakoruja, Muita ihania Tiinan ylisöpöjä nalleja ja stylisti Jeminan megamielenkiintoisia vaateaarteita.

Palveluun tulee koko ajan lisää myyjiä ja tuotteita joten kannattaa jäädä seurailemaan ettei jokin ihanuus mene ohi suun! Parhaiten pysyt kärryillä kun tilaat Maker's Marketin uutiskirjeen, tykkäilet Maker's Market Facebook -sivusta ja luet Maker's Market blogia. Ja ei muuta kuin ostoksille KLIKS, eiks vaan!


Maker’s Market is a new marketplace and community launched last week that connects handmade and recycled products with people who want to buy them. This webservice is my own little baby and I'm super excited about it! The service is open mainly in Finnish and deliveries are within Finland but broader delivery policies can be discussed separately with each seller. The product categories are home decor, children’s items and clothes & accessories. You can follow Maker’s Market by ordering our newsletter (in Finnish), liking us on Facebook, or by reading our blog Maker’s.

3 comments:

 1. Hei ihan mahtavaa! Mäkin voisin varmaan jossakin vaiheessa koittaa tuppaantua mukaan ;)

  ReplyDelete
 2. Kaunis sivusto, ja toivottavasti ottaa tuulta alleen ja kasvaa isommaksikin jutuksi; näitä ei koskaan voi olla liikaa.

  Yksi kehityskohde tosin: minua häiritsee ihan hulluna, että tuotteiden nimet ei tavutu oikein, tai niissä ei ole tavuviivaa, jos ne on liian pitkiä yhdelle riville.
  Kuten kuvassakin näkyvät

  kuviopallu
  raviiri

  ja

  lasinalune
  n

  tai sivulta löytyvä

  rusettipus
  sukka

  (Ai mikä sukka, ei tuo kuvassa oleva ainakaan ole. Aa niin, pussukka.)

  Ehkä vähän nitpicking, mutta tuskin olen ainoa, jonka silmään pistää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommenteista! <3 Tavutus on tosiaan yksi asia, jonka suhteen teimme kompromissin visuaalisuuden tähden. Jatkokehityksessä otetaan moiset asiat paremmin huomioon! :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails