Monday, 8 September 2014

Decorated stick.


Välillä kyllä ymmärrän miestäni kun hän ihmettelee koristelu/tuunaus suunnitelmiani/toteutuksiani. Lauantaina lähdetiin tädin 50v synttäreille mukanamme lahjaksi iso pyöreä kivi ja koristeltu keppi ja mies sanoi, että vähän hävettää mennä sinne mukana vain kiviä ja risuja ;) Mutta häpeys sikseen, koska lahjan saaja arvostaa näitä juttuja eniten. Hän sai lahjaksi jokaiselta perheeltä isohkon kiven, joissa jokaisessa oli kiven alapuolella viesti/tieto keneltä se on. Kivet tulevat koristeeksi hänen pihalleen ja sankari oli niistä kovin onnellinen. Viemämme keppi puolestaan oli tuo kuvissa näkyvä koristeltu keppi. Keppi on mökin puista pudonnut ja koristelin sen parilla eri värisellä langalla. Uskon, että lahjansaaja ymmärtää tämänkin paremmin kuin ehkä esimerkiksi mieheni ;)

Synttärisankarin juhlat olivat mitä ihanimmat. Päivä oli ihanan aurinkoinen ja juhlapaikkana toimineet Emäsalon Varlaxudden ja Porvoon Paahtimon yläkerta olivat täydelliset valinnat. Kumpaakin voin suositella erilaisiin oman porukan pienimuotoisiin tapahtumiin/juhliin.


I decorated a wooden stick and gave it as a birthday present to my aunt. We celebrated her birthday at Emäsalo's Varlaxudden and Porvoon Paahtimo

4 comments:

 1. Miehet ei aina tajuu! ;D
  Ihan huippuhieno idea nuo kivet, ehdottomasti muistiin tuo! Ja keppikin on ihana, taidan heti mennä metsään etsimään oman kieputettavaksi kelpaavan! ;)

  -piia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miehet ei todellakaan aina tajua - onneks ei aina tarviikaan ;) Kivet oli munkin mielestä kiva idea ja sopi saajalle tässä tapauksessa täydellisesti! Kepin koristeluissa lähtee helposti homma käsistä joten varo - se koukuttaa! :)

   Delete
 2. Kiva lahjaidea! Lahjansaaja täytyy ollla kuitenkin sellainen joka arvostaa lahjaa, eikä niinkuin miehesi ;)
  Ja eipä kyllä minunkaan mies ymmärtäisi.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails