Sunday, 29 December 2013

Favorite DIYs of 2013.


Uusi vuosi on hyvä aloittaa aina pienellä kuluneen vuoden fiilistelyllä. Meillä on kaveriporukalla ollut hauska pieni tapa kertoa toisillemme vuoden vaihdetta juhliessa mistä ollaan kiitollisia / mikä oli vuoden paras juttu. Tänä vuonna siihen kysymykseen on maailman helpoin vastata; meidän esikoisen syntymä. Hieman kevyemmin ajateltuna erityisen kivaa on ollut oppia neulomaan. Virkkaaminen kun on aina ollut se mun juttu, mutta tänä vuonna kutominenkin on vienyt mennessään. Tässä pieni kooste lempparikäsitöistäni kuluneelta vuodelta. Onko kenties joku tehnyt samoja juttuja? :)

4. Vauvatohvelit, jotka on meidän vauvalle tosin vielä ihan liian isot ;)
5. Parit palloviiritkin tuli tehtyä
7. Nimikoristeet rautalangasta ja kuteesta
8. Maailman helpoin ovikoriste

Here's my fave DIY projects of 2013

18 comments:

 1. Tämmöset koonnit on kivoja. Vaikka olen ahkerasti mielestäni blogiasi seurannut, oli jotain silti päässyt ohi.

  -Paula

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäki tykkään katella muitten koosteita! Juurikin ehkä siksi, että näkee kokonaisuuden + jos on missannut jotain niin näkee jotain uuttakin :) Mäkin seuraan sun blogia ahkerasti :)

   Delete
 2. IIK, ihanat nuo vauvan tossut! :D Muistan nähneeni ne jo aiemmin kun niitä esittelit, mutta unohdin kysyä ohjetta. Eli olisiko mahdollista saada tossujen ohjetta? Tai vinkkiä mistä käsityölehden numerosta olet ohjeen poiminut?

  Karkki

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä etin sulle sen ohjeen ja palaan asiaan :)

   Delete
  2. Kiva kiitos!! :) Pakko vielä mainita että myös tuo villatakki on ihan huippu, sitä en vaan itse uskalla edes yrittää tehdä vaan "tyydyn" suosiolla tossuihin. Nim. pienet työt parhaita, isot jää AINA kesken" ;)

   Delete
  3. Noniin, vauvan tossujen ohje löytyypi lehdestä Suuri Käsityölehti 10/2012. Jos et saa sitä käsiisi niin laita mulle meiliä sortofpink (@) gmail.com niin mä lähetän sulle sen ohjeen :)

   Delete
  4. Kiitos! Uskon että saan käsiini, äidille on tullut lehti sen ilmestymisestä saakka ja kaikki numerot pitäisi olla tallella. :)

   Delete
 3. all very pretty :-) can't decide which project i love the most.

  ReplyDelete
 4. Ihania juttuja! Ja kuule arvaa, tein ensimmäisen minineuletakkini pikkuveljen vauvelille ja ei siitä ihan tuollainen tullut, kuin sinulla! :D Se oli niin lötköpötkö, että sitä ois mahdotonta kuvata henkarilla ja menikin paremmin kolmivuotiaalle, kuin sille vauvalle. Noh, rakkaudella ja innolla kudoin kuitenkin ja ehkä seuraava onnistuu paremmin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hei sehän on hyvä, että sitä voi sitten käyttää myöhemmin! ;) Ei se oo kato niin justiinsa :) Toikin on "jämäkkä" lähinnä vaan siksi, että se sisäpuoli on niin täynnä tota lankojen vaihtosotkua ;)

   Delete
 5. Ai pieniä neulomisprojekteja?! Olihan täälläkin koko joukko ihania juttuja! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihih - ne tuntuu pieniltä sun villatakkirojektiin verrattuna :)

   Delete
 6. Tuo pieni villatakki on niin suloisuus!!! Ja ihania muitakin projekteja on sun sivut aina pullollaan!! :) Koosteet on kyllä kivoja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin niin tykkään katella muiden koosteita - niissä on paljon idiksiä kaikki yhes koos ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails