Monday 30 December 2013

DIY ornaments.

Lupasin äitille uudet joulukoristeet kuuseen täksi jouluksi. Tuollaaset niistä sitten tuli ja tuollainen tunnelma oli niitä tehdessä ja valmiina paikoillaan kuusen oksilla. Ihan tykkään vaikka itse sanonkin :) Pupu on vanha tekele ala-asteelta, joten sekin on ihan DIY - ja noh, vauvakin tavallaan ;) Vaavin hiippajoulutonttulakki saatiin kaverin kautta ja siitäkin tykättiin kovasti, vaikkakin se olikin vielä hieman iso. Kiitos N!

Paperipallojen idea ja ohje löytyy täältä. Väripallurakoristeiden idea tuli ihan vaan päästä ja toteutus olikin sitten myös sen mukainen. Ostin noita valkoisia palloja Tiimarista, mutta en huomannut että niissä ollut reikä oli vain puoliväliin asti eikä pallon läpi ja nehän olikin sitten niin tiivistä matskua, että vasaralla + naulallakaan hädin tuskin sain reikiä tehtyä niihin. Tuon verran jaksoin reikiä niihin taistella kuin palloja tuli. Muutoin idea ja toteutustapa on varsin yksinkertainen: hanki haluamasi setti erilaisia ja eri värisiä palloja ja muotoja ja yhdistä ne langalla. Variaatioiden määrä on loputon! Teittekö te itse joulukoristeita? Tuleeko joulujutut jo korvista? Näitä koristeita voi toki käyttää muuallakin kuin kuusessa. Niitähän voi ripustella esim. pääsiäisenä pajun oksiin tai ihan milloin vaan vaikka peiliä tai ikkunaa koristamaan.

Some Christmas decorations I made.

15 comments:

 1. Kivat koristeet ja kaunis kuusi!

  ReplyDelete
 2. Tykkäsin koristeista hurjasti, mutta pikkutonttu sitterissään on jotain ihan uskomattoman söpöä. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se on ehkä paras DIY teko ikinä :)

   Delete
 3. Niin kauniita helmiä! Määkin haluan, mistä saan?! :)

  ReplyDelete
 4. Tosi nättejä koristeita ja kiva idea! :)

  ReplyDelete
 5. Aivan ihanat nuo helmikoristukset, vau!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja helpot tehdä ja voipi käyttää vaikka ympäri vuoden :)

   Delete
 6. Nättejä! En oikein ole "joulukoristeihminen" mutta tuommoisia voisin katsella :) Tai tuollaasia, pisti silmään tekstistä ;) Ootko säkin pohojammaalta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Emmä kyllä ole, mutta tollaset jotkut yhet sanat sieltä täältä tarttuu kun on useampia kavereita pohojanmaalta :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails