Monday, 16 December 2013

About gifts.


Onko kaikilla jo selvät plänit millaiset joulupaketoinnit tänä vuonna syntyy? Tai annatteko lahjoja ylipäätään? Meillä on nyt toista joulua peräkkäin, että aikuiset eivät osta toisilleen lahjoja, paitsi miekkosen kanssa annetaan jotain pientä, koska minä rakastan joululahjayllätyksiä ja siksi yksi pieni lahja on mulle jouluna must. Tänä jouluna huomion vie luonnollisesti meidän kohta 2kk tyttövauva. Tosin hänenkin joululahjat pidetään minimissä, koska turha materian kerääminen on turhaa. Turha on turhaa - fiksusti päätelty tuo. Mutta se mitä lahjoja annetaan on kiva päästä paketoimaan. Kuvissa oleva paketti on syksyltä synttärilahja, jonka annoin kummipojalleni ja tupsuja syntyi syksyn mittaan myös vino pino, mutta en ole vielä varma käytänkö niitä paketoinnissa. Vähän alkaa tuntua siltä, että pysyttäydyn musta-valkoteemassa. Kahtotaan. Palaan siihen.

I'm planning what kind of gift wrapping to do this Christmas. The one in the picture is a birthday present I gave earlier this fall and the pompoms are something I've made earlier as well and now I'm thinking should I use them in my gift wrapping - maybe I'll stick to black & white this year...  

2 comments:

  1. Lahjoissa on tänä vuonna valitettavan vähän paketoitavaa. Aika vähänlaisesti tulee hankittua, mutta jotain nyt aina kuitenkin. Miehen kanssa meillä on sama juttu eli mitään ei hankita, kun tässä on nyt jo ostettu kaikenlaista, mitä voi jo yhteiseksi joululahjaksi lukea ;) Mutta tosiaan onneksi saan kaikesta huolimatta tehdä pari pakettia! Varastossa olisi pakkauspaperia ja Marimekon lahjapaperia, joten niillä mentäneen tämä vuosi.

    ReplyDelete
  2. Pakettien ilmeet yleensä ratkeaa siinä vaiheessa, kun touhuun rupean :) "Jotain sinnepäin" - saattaa olla mielessä jo etukäteen, mutta kyllä se lopputulos syntyy siinä paketoidessa.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails