Monday, 18 March 2013

Upstairs.

 

Hitaasti tapahtuu, mutta tapahtuu. Nyt on siirrytty laittamaan kotona yläkertaa kuntoon. Makuuhuoneessa on maalattu seinää, revitty kaappien ovia ja suunniteltu tilalle verhoja oviksi ja sen semmoista. Työhuoneeseen paistaa iltapäiväaurinko ja se antaa monesti huoneelle hauskoja varjoja ja sävyjä. Siinä kun ensimmäiset valoisat päivät ilmestyivät napsin muutamia kuvia työmaan keskeltä. 3 seinää on jo maalattu, yksi odottaa niitä tapetteja pintaan ja tavarat lopullisia paikkojaan. Muuten alkaa olla jo melko valmista :) Pari-kolme remppa/järkkäilypäivää vielä kun saa revittyä jostain niin työhuone saadaan työhuonekuntoon. Jei!

We've started our renovation upstairs as well - we're painting walls and tearing down old stuff and rearranging things in our bedroom and workroom. 

2 comments:

  1. Komppaan sun edellistä kommenttia ruokapöydän tuolien osalta... Samaa makua näyttäisi olevan työhuoneessaki. :D Ja Marimekon kupitki. Aijai. Ihanat sisustuskaksoset.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi meitä! Sehän on hyvä vaan niin on joku keneltä kysyä neuvoja jos tulee joku kiperä sisustuspulma kun tietää, että maku natsaa täysin :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails