Monday, 25 March 2013

Spring cleaning.


Meidän huushollissa on keväistä kodinhuoltoa käynnissä. Putsasin ulkona ryvettyneet myrskylyhdyt, vaihdoin sydämet ja lisäsin lamppuöljyt. Tosin ei tässäkään ihan sotkuitta selvitty - laitoin ensin vahingossa osaan lakkabensiiniä ja jouduin lorottelemaan ne pois ennen kuin sain oikeat aineet tilalle. Niissä on ihan liian samannäköiset purkit! ;)

Vaatekaappi on siivottu ja läjä kamoja on ollut myynnissä paikallisella itsepalvelukirpparilla viimeisen viikon. Tänään haetaan kamat pois ja loput viedään kierrätyskeskukseen. Yksi päivä kun kävin järkkäilemässä kamoja tarttui mukaan tuo ihana valkoinen kukka-amppeli. Eikö ole kaunis! Sijoituspaikkaa ei tietenkään taas ole tiedossa, mutta tälle aion keksiä jonkun kolon ja tökätä siihen jonkun kivan kasvin!

2 comments:

  1. Kyllä kaikille kivoille ihanuuksille aina kolonsa löytyy! Tosin kuvista päätellen teidän kotona on aina niin seesteistä ja tilavaa :) Terveisin Eveliina, joka hukkuu tavaraan (eli kaikkiin pieniin ihanuuksiin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuvat on vaan kuule otettu niin ovelasti, että se jokapäiväinen kaaos ei kuvissa näy ;) Oikeasti siellä väistellään käytävillä jätesäkillisiä rempparoinaa, kirpparikamakasseja jne. Onneksi kukaan ei ole haastanut siihen ugly truth -haasteeseen missä pitäisi esitellä ne todelliset näkymät mitä arkena kotoa löytyy ;)

      Delete

Related Posts with Thumbnails