Tuesday 5 March 2013

New stuff.


Jei, vihdoin löydettiin kiva tv-taso! Se on ollut metsästyksessä ainakin vuoden. Huuto.net tuli hätiin ja tehtiin hyvät kaupat ja ollaan kovin tyytyväisiä. Jatkojohdot ja kaikki roikkuu vielä miten sattuu, mutta ollaan vaan niin iloisia uudesta lipastosta ettei sekään haittaa yhtikäs mitään. TV on nyt melko korkealla, mutta se ei ole haitannut katselua - tosin ei olla kauheasti keritty telkkuria reissun jälkeen katsomaankaan mikä on ihan positiivista. Ollaan käytetty enemmän aikaa ruoan laittamiseen arki-iltaisin. Se on luksusta kun ennen reissua ajauduttiin siihen tapaan, että haettiin vaan jotain puolivalmista kaupasta ja aina jotain einestä ja yökkimys-ei-oikeeta-ruokaa. Kyllä mä mieluummin syön itse tehtyä kasvissosekeittoa tai makaronilaatikkoa.

Lipaston viereisellä tuolilla odottelee työhuoneen uudet tapetit. En malta odottaa että keritään lykkimään ne seiniin!

Reissussa käteen tarttui joitain kortteja ja esitteitä ja lippulappusia mitä olisi kiva laittaa esille. Nekin ajallaan - nyt ne odottavat pinossa jota siirrellään paikasta toiseen paremman paikan toivossa.

Keittiön string -hyllyn sisältö on vahingossa muodostunut tuollaiseksi viher-turkoosi-minttu painotteiseksi. Vielä jaksaa tuo värimaailma miellyttää - vaikkakin perusinervä ja keltainen ovat nousseet myös tän hetken lemppariväreiksi.

22 comments:

  1. Hauskaa, mekin ostettiin huutonetistä samantyyppinen lipasto makkariin viime vuoden puolella ja kohta vihdoin saadaan se kotiin. Se on asustellut Savossa jo tovin, hintaa sillä oli huimat 12euroa siellä. :)

    heli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oioi mikä hinta sillä! Kreisiä... :)

      Delete
  2. Hieno löytö! Ja ihanalta näyttää myös tuo String-hylly tavaroineen :)

    ReplyDelete
  3. Kivalta näyttää! :) Hyvä löytö kyllä tuo tv-taso. Ensimmäisessä kuvassa pilkottava mintunvihreä tuoli raikastaa ihanasti.

    Terkuin Peeta,
    http://rawdesignblog.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyväkuntoisia tuon tyyppisiä ei ole kauheasti näkynyt joten siksi ollaan iloisia löydöstä :)

      Delete
  4. Onnea uudesta tv-tasosta, se on oikein erihieno! Onnea myös loistavasta tapettivalinnasta. Tuo Arne Jacobsenin Trapez lukeutui myös suosikkeihin kun olohuoneen päivitystä pähkäilimme. Lopulta Ratio vei kuitenkin voiton enkä voi sanoa katuvani pätkääkään.
    Oli muuten äärimmäisen laadukas tapetti. Tapetoidessa sai sen vaikutelman, että eipä siinä tarvinnut itse juuri mitään tehdä kun tapetti tuntui kiinnittyvän seinään kuin itsestään. Aivan superhelppo harrastelijallekin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapetin suhteen ei osaa vielä sanoa mitään kun ei olla saatu vielä seinään niin ei tiedä että sopiiko nyt oikeesti siihen tilaan vai ei, mutta jännityksellä odotan miltä näyttää ja miten saa laitettua seinälle.

      Delete
  5. Love the last picture. A touch of mint <3

    ReplyDelete
  6. Ihanat värit ja asettelu string kollaasissa! muistuta mua junassa virkatuista koreista ja niiden mahdollisesta saatavuudesta... ;)
    t. Minski
    ps. millanen väri on perusinervä? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo muistutan het kun paranen tästä vatsataudista missä kieriskelen ;) Ja perussinervähän on peruksinen sininen mitä maailmasta löytyy eli 24h astiasarjan sininen :)

      Delete
  7. Lovely staff. Love the mint colour on your shelves. And those pictures with japanesse touch..beautiful.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeh, I love the japanese card - have to find a place for it soon :)

      Delete
  8. Nuo hyllykuvan värit ovat niin herkullisia! Kolahtavat kyllä täysin omaan makuun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ei ole itseäkään vielä alkanut kyllästyttämään vaikka sitä paljon näkyykin joka puolella :)

      Delete
  9. Voi että miten kauniita kuvia ja sommitelmia!!! (tervetuloa vaan osallistumaan sisustusaiheiseen valokuvakilpailuuni blogissani)

    Meillä oli tuon tapainen lipasto lapsuudenkodissa, pinnatuoleja ja kaikkea ihanaa retroisaa, jota isä on vuosien saatossa pilkkonut ja polttanut - ah miten ihanaa.. ;)

    Mukavaa keskiviikkoa! <3

    ReplyDelete
  10. Oih, minttu on munkin tämän hetken suosikki - kuten myös keltainen! Pari viikkoa sitten juurikin maalasin vanhan lipaston mintuksi ja vielä ei ainakaan kyllästytä!

    ReplyDelete
  11. Hei sulla näkyy tossa yhdessä kuvassa ruokapöydän mintunvihreä tuoli, mahtaako olla Elloksen tuoli? Mietiskelin tässä vain kun oon harkinnut niiden ostamista mutta ne oli saanut suht huonot arvostelut.. Ovat kuulemma heiveröiset ja löystyvät käytössä.. Ois kiva kuulla sulta mitä mieltä oot! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei se kyllä ole elloksen tuoli - se on ihan kirpparilta ostettu vanha puutuoli jonka olen maalannut mintun väriseksi. Eli valitettavasti en osaa neuvoa niiden tuolien suhteen. Tämä meidän yksilö on ainakin vallan tukeva ja hyvässä kunnossa :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails