Wednesday, 15 February 2012

# 15 Phone


Päivä 15: Puhelin / Photo a day challenge
Mä olen aina ollut teknisesti orientoitunut - siksipä tammikuussa saamani synttärilahja Nokia Lumia 800 oli varsin mieluinen. Joutui fiilistelemään aika paljon - ja fiilistelen edelleen!

Day 15: Phone / Photo a day challenge
I've always liked technology. I'm quite a gadget freak - love my laptops, ipods etc. You can imagine my joy when I got the new Nokia Lumia 800 for my birthday in January. Love it!

7 comments:

 1. Hih! Se on kyllä hirmuisen kivan näköinen puhelin, ja sehän tässä onkin se tärkeä piirre.. ;)

  Oletko tykännyt käyttää? Negatiivista? Uuden puhelimen hankinta edessä ja mä vaan lykkään ja lykkään, kun en osaa/halua päättää. Kertoisitko siis sun käyttökokemuksesta.. Helppous? Akku?

  ReplyDelete
 2. No onko ollut hyvä ;) Mulla aiheuttaa välittömän perääntymisreaktion sana "Windows" mutta onhan nuo Lumiat nättejä toki!

  ReplyDelete
 3. Anni, Inka; Se on tosiaan nätti, mutta lisäksi se on vielä kätevä käyttää. Windows käyttis on tosi selkeä ja kiva käyttää. Paljon jotenkin freesimpi kuin vähän jo kulahtanut iphonen ikoni käyttis. Facebook, twitter yms. tilien synkronointi on fiksusti tehty ja puhelin sopiikin enemmän sellaiselle väelle joka sos.mediassa pyörii, jotta saa kaiken hyödyn irti. Sovelluksia ei oo vielä niin paljoa tarjolla kuin vaikka iphoneille, androidille tai vanhalle nokian käyttikslle, mutta ne mitä on on mun kokemuksen mukaan tosi toimivia. Akku kestää samalla tavalla kuin mikä tahansa älypuhelin, eli about reilu päivä kovassa käytössä. Mä pidän akun säästömodea päällä koko ajan niin kestää hieman paremmin, mutta kun kuuntelen spotify joka päivä pari tuntia päivässä niin se kyllä kuluuu nopsaan. Mutta kaikin puolin olen tosi tyytyväinen!

  ReplyDelete
 4. KIITOS! Mm...houkuttelevaa... :D Sun pitää pyytää Nokialta jobista palkkaa.. :)

  Entäs huonot puolet? Onko niitä?

  ReplyDelete
 5. Tosi kiva kuulla käyttökokemuksia! Ja ihana kuulla, että jonkun muunkin mielestä tuo Windows-käyttis vaikuttaa melkeinpä paremmalta kuin iPhonen..olen epäillyt joskus ääneen, että näin voisi olla, ja saanut lähinnä epäuskoisia (tai vihaisia) kommentteja takaisin :)

  ReplyDelete
 6. Anni; Heheh =) Mulle huonoin puoli puhelimessa / windows käyttiksessä on se, että laitettaessa herätyskello päälle se ei kerro paljonko on aikaa heräämiseen ;) Hassu pieni yksityiskohta, mutta aiemmissa puhelimissa tottui siihen ja nyt on orpo olo kun pitää itse laskea kauanko saa nukkua ;) Ja toinen juttu, että en ole ainakaan vielä löytänyt miten saa ladattua omia musiikkeja esim. soittoääneksi. Varmaankin laittamalla kiinni koneeseen jne. mutta en ole kerennyt vielä paneutua aiheeseen.

  Murmelly; Joo kyllä se vaan niin on, että Nokian windows puhelimet on nyt tarjonneet jotain yhtä fiksua - ellei jopa fiksumpaa/uutta iphonen rinnalle. Ne jotka epäilee ei varmaankaan ole kokeilleet windows käyttistä ;)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails