Monday 7 March 2011

Precious.

Mulla on ollut yhdet kehykset jo vaikka kuinka ja kauan. Joskus kirpparilta kotiutin nuoruusvuosina. Kultainen ei ole ikinä kuulunut lempisävyihini joten siksi kehys ei ole nykyisessä kämpässä oikein löytänyt paikkaansa. Kunnes viime viikonloppuna keksin sille uuden käyttötarkoituksen. Tein siitä muistitaulun. Maalasin kehykset mustaksi (liitutaulumaalilla kun ei kotona ollut muutakaan maalia). Naulasin muutaman naulan jotka kiepautin koukuksi ja joiden ympärille kieritin rautalankaa johon voi klemmareilla tai pyykkipojilla tms. kiinnittää erilaisia lappuja ja kortteja ja kuvia ja muistilistoja jne. Muistitaulu ei ole vielä päässyt seinälle eikä siinä ole vielä kiinni arjen juttuja paljoakaan, mutta eiköhän se vielä käyttöön tässä enempikin pääse.

I've had this one picture frame already for a number of years. Bought it from the fleamarket quite a few years back. The frame was golden and it doesn't belong to my favorite colors so it hasn't quite found it's place - untill last weekend I painted it black and attached some iron wire with couple of nails where you attach daily notes etc. It's not on the wall yet, but I'm sure we'll use it.

8 comments:

 1. Tulipas ihana! Minä juuri äsken maalasin liitutaulumaalilla tyttärille muistitaulua (ja virittelin siihen vaijeria) ja mietin maalaisinko parit valokuvakehyksetkin sillä... näköjään maalaan :) Pidän liitutaulumaalin täysin matasta pinnasta.

  Sinulla on tosi mukava blogi - vakkarilukija täällä tulee ulos kaapista :D

  ReplyDelete
 2. Ihanat kehykset, erityisesti mustana.

  ReplyDelete
 3. Wow! Tuo kehys on kyllä todella hieno!! *o* Kelpais itellekki! Ja tuo rautalanka idea oli todella kiva.

  ReplyDelete
 4. Marja; Minäkin huomasin, että tuo liitutaulumaali toimii kaikenmoiseen maaalamiseen yllättävän kivasti kun se jättää kivan mattapinnan. Kiva kun jätit kommentin =)

  Hanna; Minunkin mielestäni toimii paremmin mustana!

  Shimauuuma; Tuo on kovin helppo tehdä joten jos löydät kivan ja sopivan kehyksen niin siitä vaan tuunaamaan oma versiosi =)

  ReplyDelete
 5. Tulipas siitä tosi kiva - niinkuin tekeleistäsi aina :)

  ReplyDelete
 6. Vautsi! Kiva blogi sulla, pari viikkoa sitten löysin :)

  ReplyDelete
 7. Nuo mustat on ihan älyttömän makeet! :)

  ReplyDelete
 8. Tehokas yksityiskohta! Wau!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails