Sunday, 6 March 2011

Glass jars + candles.

Meillä on häät ensi kesänä. Omat. En ole ikinä haaveillut häistä - saati miettinyt valmiiksi millaisen puvun haluan jne. Avioliitto puolestaan kuulostaa ihanalta. Viime aikoina olen tosin alkanut olla melko innoissani hääbileistäkin kun tajusin, että voidaan pitää millaiset juhlat tahansa - ei tarvitse tehdä kaikkea siten kuten yleensä ajatellaan että häissä pitää tehdä - luodaan omannkäköiset puitteet ja juhlat.

Kivointa on miettiä bileiden koristelut ja valokuvaukseen rekvisiittaa. Joten aloitin järjestelyt näistä. Mulla on visio, että paikka olisi täynnä lasipurkkeja joissa on kynttilöitä. Erilaisia ja erikokoisia purkkeja joissa on erilaisin tekniikoin kiinnitetty rautalankaa kiinnitystä varten. Näitä saisi roikkua siellä sun täällä ja notkua pöydissä. Ohessa inspiraatio moodboard näille ja ensimmäiset omat versiot. Helppoa ja halpaa koristelua sanoisin!

P.S. Aloitin täten hääjärjestelyt joten voin merkata to do -listalle ruksin =)

We are getting married next summer. I've never been a fan of weddings and have never dreamed about my own wedding. But now I'm starting to get a bit more excited about our wedding because I realised it can be done in our own way. The most fun part is to plan the decorations etc. So I started from there. I have a vision that the place would be filled with candles in different kinds of glass jars. Here's a moodboard for these and my first own version. Easy and cheap decorations!4 comments:

 1. Samoilla linjoilla mennään näköjään koristeluiden suhteen...meillekin tulee erilaisia lasilyhtyjä ja niiden lisäksi erimallisia ja kokoisia lasipulloja, joihin tulee kedonkukkia.

  ReplyDelete
 2. Kaunis idea! En malta odottaa kuvia häistä. ;)

  ReplyDelete
 3. Oh, kuulostaa hyvälle nuo suunnitelmat!
  Täällä ollaan suunniteltu häitä jo kohta kolme vuotta ja välillä tuntuu, etten halua häiden ollenkaan tulevan, kun tää suunnittelu on ollut niin mukavaa! Häitä enemmän minäkin oikein odotan avioelämää ja kaikkea kivaa, mitä se tuo mukanaan :)
  Innolla jään siis odottamaan lisää inspiskuvia.

  -kaisu

  ReplyDelete
 4. Absolute white; Joo sama linja näyttää olevan =)

  Annu; Häihin on vielä matkaa, ovat vasta elokuun lopulla, mutta toki laitan jotain sitten näytille kunhan ne on pidetty =)

  Kaisu; Teillä onkin oikein huolella suunniteltu häitä! =) Mutta totta, koristelujen yms. miettiminen on tosi kivaa puuhaa. Laitan toki jatkossakin inspiskuvia josko niistä joku muukin löytäisi inspiraatiota! =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails