Wednesday, 29 September 2010

Coffee table wonderings.

Olen täällä blogissakin jo monta kertaa todennut, että meillä ei edelleenkään ole olohuoneessa sohvapöytää. Ja ihan kerran jos toisenkin olen sitä manaillut ja pohtinut ja miettinyt kotona istuessani - ja työmatkoilla - ja unissani ja vaikka missä.

Ongelma on ollut, että en oikein osaa päättää millaisen pöydän haluan ja toisekseen, että mistä sellaisen löydän minkä haluan. Nyt alan aktivoitumaan ja tekemään päätöksiä ja toimimaan. Olen päätymässä nyt johonkin raffiin ratkaisuun. Puuta joka on maalattu valkoiseksi johon on tavalla tai toisella ympätty pöydälle jaloiksi pyörät tai palkit. Suuntaan materiaalihakuun Puupajaan ja isin puuvarastoihin ja meidän kesämökin työmaalle. Katsotaan miten tämä tästä nyt kehkeytyy. Interesting.

I've been meaning to get a coffee table to our living room for a year now and it's still not there. The problem is that I don't know what I want. But now I have decided to activate on that front. Here's some options.


Source.

Source.

Source.

From Riviera Maison.

Source.

From Ikea.

3 comments:

 1. Thanks for sharing this! I hate our coffee table, I am working on it right now and I see it and I want to break it (it is one of those wooden frame ones with tacky glass) Could I possibly make one of these? - Maybe I can have someone make it for me, that sounds like a better idea, right?
  xo

  ReplyDelete
 2. Good luck choosing! These are all fabulous!

  ReplyDelete
 3. Ana, I know the feeling when you just want to break something because it's so annoying ;)

  I'm going to go and chech out local wood suppliers and my dads supplies and our summer cottage worksite and see what kind of material I can find from there - I'll let you know if I find an easy way to make something similar than in these pictures =)

  Michelle, thanks...! =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails