Sunday, 12 September 2010

Crochet hook holder and a needle ball.

Mulla on aina tarve löytää kaikille tavaroille paikka. Viime aikoina on häirinnyt kun mun virkkuukoukut on aina levällään missä sattuu. Ratkaisin ongelman siten, että tein niille oman pussukan. Nyt ei koukut enää katoa. Toimii! Toinen murheen kryyni on ollut neulojen kehno rasia. Niille tein neuletyynyn virkkaamalla styroksipallon päälle. Ja tämä pallo toimii myös! Tämä versio onnistui hieman paremmin kuin se edellinen. Styroksipalloja saa esimerkiksi Tiimarista ja Sinellistä ja niiden päälle on suhteellisen helppo virkata jos hieman soveltaa virkatun pallon ohjeita. Tässä ainakin yksi pallon virkkausohje.

I made a pouch for my crochet hooks and a ball where I can stick my needles to. It works!



11 comments:

 1. Eiks tosta pussista tuu koukut läpi??? Jos ei, nii tilaan heti tollasen! :) Mulla ainakaan ei pysy puikot edes muovipussissa, menee hetkessä rikki. Pitäs olla joku muovikotelo...

  ReplyDelete
 2. Ninnu; Ei oo tähän mennessä ainakaan vielä tullut koukut läpi - puikot ehkä menee läpi, mutta ei virkkuukoukut. Vaikka on mulla siellä säilytyksessä yhdet pyöröpuikotkin. Tuo on kuitenkin sen verran tiukkaan virkattu, että ei pitäisi koukkujen mennä läpi. Ihan säilytysmielessä siis ainakaan - tietysti jos alkaa niitä sinne runnomaan tms. niin sitten toki on eria asia =) Kerro meiliosoitteesi niin laitan tietoja tarkemmin tulemaan jos haluat =)

  ReplyDelete
 3. Kivan näköiset kumpikin :)

  ReplyDelete
 4. I love your crochet projects so much it's making me want to learn!

  ReplyDelete
 5. Kiitos Heidi!

  Ana; You should, it's very easy and fun!

  ReplyDelete
 6. Oi, niin söpöjä ja siistiä käsialaa! :) Himoan myös tuot glitter-koukkua!

  ReplyDelete
 7. Inka; sitten vaan glitterkoukkuostoksille! =) Se on hyvä varsinkin ontelokuteen kanssa!

  ReplyDelete
 8. Nämä ovat herkullisia! Täälä painitaan samojen ongelmien kanssa. Styroksipallo on ainakin saatava, se on kaunis jo sellaisenaan!

  ReplyDelete
 9. Oi, aivan ihana blogi sinulla! Nyt vasta kunnolla tutustuin.
  Love it!

  ReplyDelete
 10. Kiitos Eilen Tänään Huomenna ja Maria.siskokullat! =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails