Sunday, 23 May 2010

Sunday doings.

Tänään käytiin parilla kirpputorilla. Tein pari kivaa löytöä pitkästä aikaa! Meillä on etsinnässä työpöydän tuoli. Meillä on ollut tuolina muovinen apujakkara, mutta se halkesi kahtia ja nyt on tilalla Ikean joku sata vuotta vanha parin euron jakkara. Kirpparilta löytyi jakkara, mutta se on niin vanha, että se ei taida kestää ahkeraa käyttöä, joten siitä tuli kukalle pöytä. Tykkään sen raffista ulkonäöstä. Hioin sitä hieman että sinisen osuus hieman pienenisi ja nyt se on vielä kivempi. Toinen löytö oli Mokon vaaleanpunainen tarjoilulautanen ja pari pientä ja vanhaa metallisankoa. Sweet.

Today we went to check out few flea markets. I found a few nice things! We are looking for a chair to our worktable. We've used a plastic bench but now it split in two. So now we use some stupid cheap bench from Ikea. We actually found a nice old bench from the flea market but it's so old that I don't think it can handle active use. So it found a home as being a table for one of our plants. I love the rough look on it. I used some sandpaper on it so that the blue parts faded a bit and now I like it even better. Another find was a plate from by Moko and few small and old metallic buckets. Sweet.This apple tree flower is from my mother- and father-in-laws backyard.

2 comments:

  1. Aivan superihana tuo jakkara!

    ReplyDelete
  2. Se oli hauska juttu siten kun se jakkara ei edes periaatteessa ollut myynnissä. Se oli sen pöydän myyjän jakkara ja kysyin että mihin hintaan se myy sen mulle ja kympillä lähti =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails