Tuesday, 25 May 2010

Stationery dreams.

Viime viikolla mulla oli joka illalle jotain menoa. Sama jatkuu tällä viikolla. On ihana tehdä kaikkea ja tavata kavereita ja perhettä jne. mutta nyt alkaa ujosti jo väsyttämään kun joka iltaa höösää jossain eri menoissa ja meiningeissä - varsinkin kun koko ajan mielessä pyörii vain oheisten kuvien maailma.

Last week I had something planned for every night after work. The same continues this week. It's wonderful to see friends and family etc. but now I notice I'm getting a bit tired cause I'm on the go all the time - especially when all I can think about is the world that is best described in the pictures below.
(Pictures by Creative Mint)

2 comments:

  1. Joo, se on jännä juttu, että vaikka on ihana nähdä ystäviä ja on kiva kun on paljon tekemistä, niin silti se on aika raskasta ja sitä alkaa kaivata omaa sohvaa yllättävän paljon.

    ReplyDelete
  2. Joo se on kummaa kun sitä aina niin innolla ja järkkää kaikkea ja menee sopimaan joka illan täyteen ja vaikka kaikki tekeminen on kivaa niin kyllä sitä vaan tarttee sitä omaakin aikaa ihan vaan itelleen =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails