Thursday 23 January 2014

Better late than never.Rasti seinään, sain vihdoin jotain valmista Kerän Pop up shopista 2012 vuonna ostamistani Rowan langoista! Langat oli myös kirjattu mun viime syksyn käsityötoimintasuunnitelmaan täällä. Tosin silloin suunnitelmissa ollut pitsimalli ei sopinut tälle langalle olleskaan joten päädyin tekemään ihan perusperus tuubihuivin pienellä twistillä eikä vois olla helpompaa; luo haluttu leveys silmukoita, neulo koko ajan oikein ja tee välillä summamutikkainen määrä sileää neuletta väliin. Päättele työ kun huivi menee sopivasti kaulan ympäri takki päällä ja ompele päät yhteen. Huivi on het ollut kovassa käytössä, koska se mätsää sattumoisin mun uuteen pipaankin :)

I made this little tube scarf. 

10 comments:

 1. Ihan sairaan hieno!! Mä en muistanut että tuo väri oli noin hieno! Mullahan itsellä makaa yhä tuota samaa lankaa (mutta eri väriä), myöskin kerästä hankittua, lähes valmiina villatakkina. Mutta kun sen kanssa on pari onkelmaa mitkä pitäis ratkoa...no, on tässä vielä talvea jäljellä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan tässä vielä tosiaan talvea jäljellä! En malta odottaa millaisen villatakin oot kyhäillyt :)

   Delete
 2. Hiano!! Voisin syödä tuota väriä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama - kyllä tuo keltainen on vaan niin superkiva!

   Delete
 3. Ihana! Toi ois vähän kätsympi kun mun "huiviviltti", jonka kieputin tänään kaulaan. Olo oli kuin lapsena toppahaalarissa, pää ei kääntynyt ja aikamoinen paketti-olo. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta semmonenhan on kunnon pakkasilla ihan paras kun ei pääse tuuli tuivertamaan mistään kolosta :)

   Delete
 4. Ihana! :) Saanhan lainata ideaa ja tehdä itselleni huivin myös?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hei todellakin! Siksipä sen tänne laitoinkin! :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails