Tuesday 14 January 2014

Beanie with a pom pom.


Tällä syksy/talvikaudella tähän mennessä pipon tarve on ollut vähäistä. Lucky me, koska mulla oli pipo osastolla pieni vaje ja nyt kerkesin tekemään yhden (ja ostamaan yhden) ennen näitä paukkupakkasia, jotka ainakin meille iski kunnolla tänään (jonkun sortin ennätys varmasti tämäkin pakkasen tulon myöhäisyys). Halusin tehdä tuollaisen joustinneulepipan. Inspiraationi hain täältä, mutta ohje oli oma viritelmä, koska tuon ohjeen mukaan se piti jotenkin parsia yhteen lopuksi ja se tuntui turhalta.

HELPPO TUPSUPIPO

Langat Snurresta:
Harmaa Semilla Grosso 101
Keltainen Vuorelma Veto okra 181

Luo sukkapuikoille 80s ja jaa silmukat neljälle puikolle, 20s kullekin. Neulo joustinneulette (2o, 2n) siljettuna neuleena kunnes pipon korkeus on n. 22cm tai siten että saat käännettyä pipon reunaa haluamasi määrän. Aloita kavennukset: Neulo jokaisen 2 o s:n kohdalla 2s oikein yhteen ja jokaisen 2 n s:n kohdalla 2s nurin yhteen = 40s. Neulo 1krs 1o, 1n joustinneuletta. Neulo seuraava koko kerros 2s yhteen = 20s. Katkaise lanka ja pujota se neulan avulla loppujen silmukoiden läpi. Kiristä reikä umpeen. Tee tupsu ja neulo se kiinni pipoon.

I made this beanie to keep me warm in the winter. 

2 comments:

  1. Kiva uusi blogilöytö tämä, jään seurailemaan. Tein muuten samantapaisen ja ihan samansävyisen pipon tänä talvena :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, kiva kun löysit tänne ja teretulemast :) Tuo on varmaan melko suosittu väriyhdistelmä tuo harmaa ja okran keltainen näinä vuosina - mutta eipä siinä, se onkin mainio yhdistelmä! :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails