Saturday 31 August 2013

Baby slippers.Kattokee mitä aika söpistä sain aikaiseksi! Tämä oli yksi työ, joka oli mun käsityötoimintasuunnitelmassa numerolla 5. yksittäiset kerät. Tarkoitus oli tehdä vajaista yksittäisistä keristä jotakin pieniä käsitöitä. Tälle pinkille puuvillalangalle olin valkannut Suuresta käsityölehdestä 0-6v vauvan töppösten ohjeen. Tosin tuunasin ohjetta hieman tekemällä pidemmän varren ja lisäsin megakokoiset (töppösiin nähden) värikkäät tupsupallerot koristeeksi (ja sain samalla muitakin vajaita keritä taas hyödynnettyä). Tässä oli mitoitus sattumoisin täydellinen - lankaa yhdestä vajaasta kerästä jäi töppösten jälkeen muutama hassu sentti. Tää oli täydellinen aloitus käsityötoimintasuunnitelmalle. Aloitin pienestä työstä, jotta sain nopeasti jotain valmista ja yhden kerän hyödynnettyä ja tuli tosi hyvä mieli kun tuloskin oli (vaikka itse sanonkin) aika söpis. Tällaisten töppösten teko oli niin kivaa, että päässä pyörii jo erilaiset malli-ideat ja koristelusuunnitelmat ;)

8 comments:

 1. Voihan VAUTSI mitkä tupsut! :D

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Kaikki tommoset pikkupikkutöppöset menee kyllä heti liikkis-kategoriaan :)

   Delete
 3. Voi ei miten suloiset! Nuo tupsut näyttää kyllä valtavilta noin pieniin töppösiin verrattuna. :) Pitäisipä itsekin alkaa taas verestelemään omia kutomistaitoja. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tällaset syntyy nopsaan kunhan vaan saa aloitetuksi eli suosittelen :) Ja tupsujen koko on tosiaan huvittava - mistä lie sekin ajatus lähti ;)

   Delete
 4. Hullun söpöt! Mun pitäis varmaan kanssa opetella neulomaan kunnolla, nyt kun olis mahdollista tehdä pikkuveljen vauvalle kaikkia ihania lahjoja käsin. Tuollaisista pienistä ois hyvä aloittaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis nämä pikkutyöt on aivan ihania tehdä ja tulee nopeasti ja tulee hyvä mieli :) Suosittelen :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails