Monday 13 August 2012

Yyteri.Tämä kesä on ollut kelien puolesta melko kehno. Itse en ole jaksanut siitä juuri välittää. Loma se on lomaa vähemmälläkin auringon paisteella ja päivät ne on pidempiä silti kesällä vaikka välillä tulisikin vähän vettä. Mulla oli tänä kesänä 2 viikon loma, mutta siinäkin kerkesi hyvin irtautua arjesta. Nyt sitä taas opetellaan rytmiä ja ryhtiä - mukavalla innolla.

Alkukesästä listasin muutamia kesäsuunnitelmia. Listalla ollut Yyterissä käynti toteutettiin heti alkulomasta.Oltiin teltalla liikenteessä joten leiriydyttiin Yyterin leirintäalueella. Leirintäalue oli aika perus, kaikki toimi ja sai vedet ja oli suihkua ja astianpesupistettä jne. Siellä oli melko tylyn näköisiä minimökkelöitä, jotka oli ilmeisestä kaikki täynnä, paljon karavaanareita ja sitten muutama meitä telttalaisia. Ei tehty tuttavuutta muiden leirintäläisten kanssa - sen verran vähän oltiin siellä alueella. Keiteltiin Trangialla siellä muuten maailman paras retkiateria - jonkun retkeilymerkin joku retkikasvisrisotto. Täytyy muistella mikä merkki se oli ja käydä hakemassa sitä kotiinkin ;)

Suurin osa ajasta oltiin Porissa pelaamassa frisbee golffia, tutustumassa Poriin ja siihen Yyterin hiekkarantaan. Yyterin hiekkadyynit oli vallattoman hienot, hiekka pehmeää ja rantavesi matalaa. Itsehän en tosin edes uskaltautunut uimaan, koska oli niin kylmä ja tuulista ;) Mutta polvia myöten kävin rantavedessä käppäilemässä ja kivaa se oli sekin. Käytiin Porissa leffassakin katsastamassa uusin Batman kun tuli vettä jossain kohtii sen verta paljon, että ulkona oli hieman tylsää. Oli muuten hieman jännittävät paikat (yrittää) nukkua teltassa kun se kova ukkosmyrsky jylisi aivan kohdilla. Tuli pupu pöksyyn ja mentiin osaksi yötä autoon salamoita pakoon. Hui!

1 comment:

Related Posts with Thumbnails